ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 4 μέρες στο κελί ο πατέρας που κάπνιζε κάνναβη μπροστά στο τεσσάρων μηνών βρέφος του

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 4 μέρες στο κελί ο πατέρας που κάπνιζε κάνναβη μπροστά στο τεσσάρων μηνών βρέφος του

Δεν έχει το Θεό του! Οδηγούσε και κάπνιζε κάνναβη μπροστά στο 4 μηνών βρέφος του!

 Το δικαστήριο διέταξε την 4ήμερη προσωποκράτηση του 21χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούσε και κάπνιζε κάνναβη όταν τον «τσάκωσε» η Αστυνομία – Το 4 μηνών μωρό του στο πίσω κάθισμα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στη 1.10π.μ. σήμερα, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, σε δρόμο στο Παραλίμνι, ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος. Εντός του οχήματος, βρισκόταν επίσης, εντός παιδικού καθίσματος, το παιδί του 21χρονου, ηλικίας τεσσάρων μηνών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι από το όχημα αναδυόταν, έντονη μυρωδιά κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στο όχημα, από μέλη της ΥΚΑΝ, που κλήθηκαν στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα μισοκαπνισμένο, χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε κάνναβη, καθώς μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 25 γραμμαρίων περίπου.

Δείτε επίσης: 

Ο 21χρονος και το ανήλικο παιδί του οδηγήθηκαν στην οικία του, όπου το βρέφος παραδόθηκε στην μητέρα του και στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Στη συνέχεια ο 21χρονος, μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου), όπου υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ, με θετική ένδειξη.

Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου, διερευνούν την υπόθεση.

ΚΥΠΕ