Αστυνομία για τον φόνο: Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς

 Αστυνομία για τον φόνο: Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς

Μπροστά σε ένα γρίφο φαίνεται ότι βρίσκεται η Αστυνομία Κύπρου σε σχέση με τη στυγερή δολοφονία του 60χρονου Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου, ηλικίας 59 ετών. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνει κανείς από τις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Κύπρου οι οποίες έγιναν σήμερα.

Όπως είπε ο κ. Αγγελίδης, σε ό,τι αφορά τις έρευνες, αυτές θα συνεχίσουν όπως έχουν αρχίσει από την πρώτη στιγμή και το θέμα αξιολόγησης του ανακριτικού έργου, διότι όπως σημείωσε, τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, ανάλογα με τις έρευνες που γίνονται. Γίνεται μια συνεχής αξιολόγηση και βεβαίως υπάρχει ενημέρωση ως προς τις έρευνες και τις οποιεσδήποτε ενέργειες θα γίνουν, έχοντας υπόψη τη σοβαρότητα του γεγονότος.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά

Ερωτηθείς κατά ποσό η αστυνομία έχει καταλήξει στα ελατήρια του φόνου ή αν έχει απορρίψει κάποια ενδεχόμενα, ο κ. Αγγελίδης απάντησε ότι έχει διαμορφωθεί μια εικόνα χωρίς να απορρίπτεται οτιδήποτε άλλο.

«Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται, παρόλο που βεβαίως υπάρχουν θέματα και ερωτήματα, τα οποία έχουν απαντηθεί», σημείωσε. Όμως, πρόσθεσε δεν είναι προς δημοσιοποίηση. «Η διερεύνηση μιας σοβαρής υπόθεσης δεν συνεπάγεται και δημοσιοποίηση συγκεκριμένων πτυχών της υπόθεσης».

Διαβάστε επίσης: Φόνος στο Στρόβολο: Τι κατέχει η Αστυνομία