ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκ νέου αναβολή για την υπόθεση απόπειρας φόνου 73χρονης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκ νέου αναβολή για την υπόθεση απόπειρας φόνου 73χρονης

Δεν απαγγέλθηκαν ούτε σήμερα οι κατηγορίες στον 42χρονο που κατηγορείται για την απόπειρα φόνου της 73χρονης μητέρας του, το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου 2018, στη Λεμεσό και το δικαστήριο όρισε ως νέα ημερομηνία την 25η Μαΐου.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε το πρωί στο δικαστήριο, το οποίο ενημερώθηκε πως δεν έγινε εφικτό να ετοιμαστεί η απαιτούμενη έκθεση του Γραφείου Ευημερίας στο αίτημα του για νομική αρωγή, καθώς ο ίδιος δεν συνεργάστηκε για να δώσει στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του.

Το δικαστήριο είπε στον 42χρονο πως του δίνει ακόμη μια ευκαιρία ώστε να δώσει τα στοιχεία που χρειάζονται οι λειτουργοί του Γραφείου Ευημερίας και έτσι η υπόθεση ορίστηκε ξανά για τις 25 Μαΐου, με τον κατηγορούμενο να οδηγείται πίσω στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται πως ο 42χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε παλαιότερα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Αθαλάσσας, συνελήφθη στη βάση της μαρτυρίας του θείου του, ο οποίος ανέφερε ότι άκουσε φωνές και όταν εισήλθε στο δωμάτιο της αδελφής του, είδε τον αδελφότεκνο του να κτυπά την 73χρονη. Ο θείος του, που είναι άτομο με νοητική υστέρηση και διέμενε μαζί τους στο ίδιο σπίτι, είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ανακριτές πως μάνα και γιος είχαν συχνά καβγάδες, καθώς της ζητούσε συνεχώς χρήματα.

Η άτυχη γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη και θεωρείται κλινικά νεκρή.

ΚΥΠΕ

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα πατώντας εδώ!