Φόνος στο Στρόβολο: Παραδέχτηκε ενοχή ο 33χρονος - «Εγώ τους σκότωσα...»

Φόνος στο Στρόβολο: Παραδέχτηκε ενοχή ο 33χρονος - «Εγώ τους σκότωσα...»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις για το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την Κύπρο.

Διαβάστε νεότερη ενημέρωση: Φόνος στο Στρόβολο: Απαραίτητη η κράτηση του 33χρονου - Κίνδυνος για διαφυγή του στο εξωτερικό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου βρίσκεται ο 33χρονος ύποπτος για τη διπλή δολοφονία της 19ης Απριλίου του ζεύγους Χατζηγεωργίου, στον Στρόβολο, από τις 09:30 το πρωί της Παρασκευής 4/5.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 33χρονος παρουσιάστηκε σήμερα Παρασκευή (4/5) ενώπιον δικαστηρίου, για να ζητηθεί η ανανέωση του διατάγματος κράτησης του για άλλες οκτώ ημέρες, όπου και εγκρίθηκε.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Σαουρή, αφίχθη στο δικαστήριο ο 33χρονος, όπου παραδέχτηκε την διάπραξη των δυο φόνων.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει ο επικεφαλής των ανακρίσεων, υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέτος Κουμέτου από πληροφορία που διαβιβάστηκε στην Αστυνομία το βράδυ της 18ης Απριλίου ο 33χρονος θεάθηκε να κινείται ύποπτα στην περιοχή του φόνου και να έχει στην κατοχή του δύο αντικείμενα όμοια με αυτά που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πορτοφόλι δολοφονηθέντα, Χατζηγεωργίου δεν κατέστη ακόμη δυνατόν να εντοπισθεί.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί ο ετεροθαλής αδερφός του 33χρονου, η 21χρονη συμβία του 33χρονου και ένας 22χρονος. όπου και υπέδειξαν τον 33χρονο ως τον δράστη του στυγερού φονικού του ζεύγους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για το φονικό στο Στρόβολο