Θα μετέφερε ναρκωτικά από την Χοιροκοιτία στη Λεμεσό για 300 ευρώ – Πιάστηκε σαν το ποντίκι στη φάκα

Θα μετέφερε ναρκωτικά από την Χοιροκοιτία στη Λεμεσό για 300 ευρώ – Πιάστηκε σαν το ποντίκι στη φάκα

Για να επιλύσει τα οικονομικά του προβλήματα δέχθηκε να γίνει βαποράκι.

Άλλη μια υπόθεση ναρκωτικών βρήκε το τέλος της χθες Πέμπτη (24/5) στο Κακουργιοδικείο της Λάρνακας το οποίο επέβαλε την ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων στο κατηγορούμενο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», πρόκειται για μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που έγινε στις 19 Μαρτίου 2018, όταν η ΥΚΑΝ μετά από πληροφορίες ανέκοψε την πορεία οχήματος που είχε τον ρόλο να μεταφέρει μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Πρόκειται για 27χρονο κάτοικο της Λεμεσού, ο οποίος για να επιλύσει τα οικονομικά του προβλήματα, δέχθηκε να γίνει βαποράκι μιας σπείρας ναρκωτικών με τις οδηγίες άλλων.

Σύμφωνα πάντα με τον «Π», ο Α.Π παραδέχθηκε ότι παρέλαβε τα ναρκωτικά από σημείο της Χοιροκοιτίας και είχε σκοπό να τα παραδώσει σε άλλα πρόσωπα στην Λεμεσό.

Ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την «αποστολή» του αφού η ΥΚΑΝ, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του, κοντά στον κυκλικό κόμβο Ζυγίου, βρήκε το νάιλον σακούλι στο οποίο είχε τα ναρκωτικά.

Ο 27χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε χθες στο Κακουργιοδικείο της Λάρνακας και βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τα τέσσερα χρόνια φυλάκισης του.

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα πατώντας εδώ!