Φονικό Στροβόλου: Ο Τζιωνής παραδέχθηκε τις κατηγορίες - Τον Οκτώβριο η δίκη

Φονικό Στροβόλου: Ο Τζιωνής παραδέχθηκε τις κατηγορίες - Τον Οκτώβριο η δίκη

Ενώπιον Κακουργιοδικείου παρουσιάστηκαν σήμερα, Τετάρτη 13/06, οι τέσσερις κατηγορούμενοι Λοΐζος Τζιωνής, Σάρα Σιαμς, Λευτέρης Σολωμού και Μάριος Χατζηξενοφώντος, για το διπλό φονικό στον Στρόβολο.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν συνολικά 8 κατηγορίες.

Ο Λοϊζος Τζιωνής παραδέχθηκε τις 7 από τις 8 κατηγορίες, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ενοχή σ' όλες τις κατηγορίες.

Ο Λοϊζος Τζιωνής ζήτησε κι έγινε αποδεκτό, όπως δεν εκπροσωπηθεί από δικηγόρο μέχρι της ολοκλήρωση της δίκης.

Στις 29/10 ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος, η οποία θα διαρκέσει ολόκληρη τη βδομάδα.

Από τη σημερινή δικαστική διαδικασία ξεχώρισαν οι δύο λεκτικές επιθέσεις κατά του Λοϊζου Τζιωνή από συγγενείς και φίλους των θυμάτων του άτυχου ζεύγους, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο του από τη δικαστική αίθουσα.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 19 Απριλίου, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου μαζί με τη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου εντοπίστηκαν σφαγιασμένοι στην οικία τους. Μοναδικός μάρτυρας του εγκλήματος ήταν ο 15χρονος γιος τους, ο οποίος αναγνώρισε τον 33χρονο ως τον άνθρωπο που του έκλεισε το στόμα και επεσήμανε ότι σκότωσε τους γονείς του.

Λοΐζος Τζιωνής και Μάριος Χατζηξενοφώντος οδήγησαν το 15χρονο σε υπόγειο κελάρι του σπιτιού, απ’ όπου ο ανήλικος δραπέτευσε λίγη ώρα αργότερα, για να ζητήσει βοήθεια από γειτονικό σπίτι. Τρόμο προκάλεσαν, εξάλλου, τα ευρήματα της νεκροτομής στα δυο θύματα. Ο 60χρονος Χατζηγεωργίου σκοτώθηκε με 26 μαχαιριές και η 59χρονη Σεργίου με 9 μαχαιριές.

Σημειώνεται ότι κατά τη διαδικασία παραπομπής της υπόθεσης ενώπιον Κακουργιοδικείου στις 11 Μαΐου, επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά επίσημα, ότι δείγμα του γενετικού υλικού του Τζιωνή ταυτίζεται με το φονικό μαχαίρι, το οποίο ο ίδιος είχε υποδείξει στους ανακριτές πού είχε κρύψει.

Και οι 4 τελούσαν υπό κράτηση όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα πατώντας εδώ!