Και δεύτερη σύλληψη για την πώληση σπιτιού στη Λεμεσό

Και δεύτερη σύλληψη για την πώληση σπιτιού στη Λεμεσό

Στη σύλληψη και δεύτερου προσώπου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μεταβίβασης κατοικίας εν αγνοία του ιδιοκτήτη της.

Πρόκειται για 31χρονο κάτοικο Λεμεσού, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από μόνιμο κάτοικο εξωτερικού, σύμφωνα με τον οποίο, κατοικία που διατηρεί στην επαρχία Λεμεσού, μεταβιβάστηκε σε άλλο πρόσωπο, χωρίς ο ίδιος να έχει προβεί σε οποιαδήποτε πώλησή της.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαφάνηκε ότι η οικία μεταβιβάστηκε σε 37χρονο, με τη χρήση ειδικού πληρεξούσιου εγγράφου, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είναι πλαστό.

Ο 37χρονος τελεί ήδη υπό εφταήμερη κράτηση, ενώ η Αστυνομία διερευνά αδικήματα συνωμοσίας προς καταδολίευση, απάτης κατά την πώληση ή υποθήκευση περιουσίας, δόλιων συναλλαγών σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα ΕΔΩ!