Πάφος: Το «παίζε» διευθυντής ξενοδοχείων και απέσπασε χρηματικά ποσά από συμφωνίες

Πάφος: Το «παίζε» διευθυντής ξενοδοχείων και απέσπασε χρηματικά ποσά από συμφωνίες

Η Αστυνομία διερευνά δύο υποθέσεις που αφορούν τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας, της απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και της απόσπασης χρημάτων και εμπορευμάτων με ψευδείς παραστάσεις, τα οποία διαπράχθηκαν κατά το τρέχον έτος στην Επαρχία Πάφου.

Στην πρώτη υπόθεση (Μάρτιος 2018) 40χρονος, προσποιούμενος, ότι ενεργούσε εκ μέρους εταιρίας, κατάφερε και απέσπασε χρηματικό ποσό ύψους 1,200 ευρώ, για διεκπεραίωση συγκεκριμένης εργασίας.

Πάφος: Κόρη απειλούσε και κτυπούσε τη μητέρα της για τα χρήματα και τη σύνταξή της

Στην δεύτερη υπόθεση (Αύγουστος 2018), το ίδιο πρόσωπο, επισκέφθηκε κατάστημα στην επαρχία Πάφου, όπου και παράγγειλε μια οικιακή συσκευή, η οποία του παραδόθηκε, χωρίς ωστόσο να την πληρώσει.

Ο 40χρονος, έπεισε τον υπεύθυνο του καταστήματος, ότι είναι διευθυντής αλυσίδας ξενοδοχείων στην Πάφο και τον διαβεβαίωσε, ότι θα του εξασφάλιζε μεγάλη προσφορά, για εγκατάσταση συγκεκριμένων μηχανημάτων (από την εταιρία του) στα εν λόγω ξενοδοχεία.

Λευκωσία: Σοβαρή καταγγελία για ξυλοδαρμό εθνοφρουρού (Pic)

Στη συνέχεια ο 40χρονος, κατάφερε και απέσπασε σε δύο περιπτώσεις χρηματικό ποσό ύψους 2,500 ευρώ, από τον παραπονούμενο, με αφορμή την έκδοση των προσφορών και των συμβολαίων.

Εναντίον του 40χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη σήμερα για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα ΕΔΩ!