ΦΡΙΚΗ στη Λευκωσία: Σκυλάκι δάγκωσε το μωρό της και αυτή το έσφαξε

ΦΡΙΚΗ στη Λευκωσία: Σκυλάκι δάγκωσε το μωρό της και αυτή το έσφαξε

Μόνο φρίκη προκαλούν τα όσα διαδραματίστηκαν σε σπίτι στη Λευκωσία - Έσφαξε το σκυλάκι με κουζινομάχαιρο!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ», 42χρονη στη Λευκωσία, έσφαξε με κουζινομάχαιρο το σκυλάκι γειτόνισσας γιατί δάγκωσε τον γιο της.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2017, όταν το σκυλάκι δάγκωσε τον 10χρονο γίο της, με αποτέλεσμα η μητέρα να ζητά εξηγήσεις από την ιδιοκτήτρια του σκύλου και γειτόνισσα της.

Όταν έφτασε στην οικία της το σκυλάκι άρχισε να γαβγίζει, με την ιδιοκτήτρια να το μεταφέρει στην κουζίνα του σπιτιού, τότε η 42χρονη πήγε στην κουζίνα και επιτέθηκε στο σκυλάκι προκαλώντας του 2 τραύματα με κουζινομάχαιρο που είχε μαζί της, με αποτέλεσμα το σκυλάκι να βρει φρικιαστικό θάνατο.

Τι αναφέρθηκε στο Δικαστήριο:

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, η 42χρονη πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, είναι εθισμένη στο αλκοόλ, ενώ πριν από μερικά χρόνια νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Μάλιστα όπως λέχθηκε όταν έσφαξε το σκυλάκι τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Εν τέλη η 42χρονη, παραδέχθηκε ενοχή και τις επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 μηνών με τριετή αναστολή.

Να σημειώσουμε ότι η 42χρονη έχει δύο παιδιά 12 και 10 ετών τα οποία έχουν αυτισμό, ενώ είναι χωρισμένη και εργάζεται ως καθαρίστρια.

Ο Δικαστής, έλαβε υπόψιν το λευκό ποινικό της μητρώο της αλλά και επιδράσεις που έχει από το αλκοόλ.

Διαβάστε επίσης: Πάφος: Βρήκε το μπελά του γιατί πίστεψε υπάλληλο του και προσέλαβε παράνομα Γεωργιανή

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα εδώ!