Γήπεδο με τα «κιάλια» για δύο οπαδούς του ΑΠΟΕΛ

Γήπεδο με τα «κιάλια» για δύο οπαδούς του ΑΠΟΕΛ

Διατάγματα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 22 χρόνων, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σχετικά με δύο ξεχωριστές υποθέσεις βίας στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη του ψεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ-ΑΣΤΑΝΑ για το Europa League στο ΓΣΠ, ο ένας εκ των δύο 22χρονων, ενώ επέβαινε ως συνοδηγός σε όχημα, που οδηγούσε 20χρονος, άναψε φωτοβολίδα έξω από το παράθυρο του οχήματος.

Διαβάστε: ΣΟΚ: Νεκρό πρώην «κουνελάκι» του Playboy - Βρέθηκε στο κρεβάτι της (pics)

Το όχημα ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας και μετά από έλεγχο, τόσο ο 22χρονος όσο και ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Οι δύο τους οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου καταχωρήθηκε άμεσα η υπόθεση για άμεση εκδίκαση της. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του 22χρονου, προσωρινό διάταγμα αποκλεισμού από τους αγώνες της ομάδας του, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, της οποίας η ακρόαση ορίστηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, 2018. Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως κατά το χρόνο διεξαγωγής αγώνων της ομάδας του, ο 22χρονος παρουσιάζεται μισή ώρα πριν τους αγώνες, σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου θα παραμένει μέχρι και μισή ώρα μετά την λήξη των αγώνων.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε σήμερα και ο 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες, μετά το τέλος του ίδιου αγώνα, αφού εισήλθε παράνομα εντός του αγωνιστικού χώρου του σταδίου. Εναντίον του επίσης καταχωρήθηκε άμεσα η διερευνώμενη υπόθεση για άμεση εκδίκαση της. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε εναντίον του 22χρονου, προσωρινό διάταγμα αποκλεισμού από τους αγώνες της ομάδας του, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, της οποίας η ακρόαση επίσης ορίστηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, 2018.

Περαιτέρω, το Δικαστήριο διέταξε όπως κατά το χρόνο διεξαγωγής αγώνων της ομάδας του, ο 22χρονος παρουσιάζεται μισή ώρα πριν τους αγώνες, σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου θα παραμένει μέχρι και μισή ώρα μετά την λήξη των αγώνων. Συλλήψεις για μεταφορά πυρσών, φωτοβολίδων και κροτίδων κατά παράβαση του Περί βίας στα γήπεδα Νόμου. Οι δύο υποθέσεις διερευνήθηκαν από το ΤΑΕ Λευκωσίας και τον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου.

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα ΕΔΩ!