Κύπρος: Εκβίαζαν εκπαιδευτικό με ροζ βίντεο για 7 χρόνια

Κύπρος: Εκβίαζαν εκπαιδευτικό με ροζ βίντεο για 7 χρόνια

Έκαναν φτερά σπίτι, αυτοκίνητα και χρήματα - Ο πρωταγωνιστής του κυκλώματος ήταν ένας πρώην.

Γυναίκα εκπαιδευτικός έπεσε θύμα κυκλώματος για 7 ολόκληρα χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης».

Η γυναίκα κατέφυγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει την υπόθεση στα τέλη του Αυγούστου.

Όπως η ίδια ισχυρίζεται, πριν 7 χρόνια άρχισε να μιλά στο MSN με δυο άνδρες, όταν άρχισε να λαμβάνει απειλητικά sms από τρίτο άνδρα ότι έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο το οποίο θα δημοσιοποιούσε.

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν πρωταγωνίστησε ποτέ σε κάτι τέτοιο, αλλά μόνο από τον φόβο ότι θα πέσει θύμα κάποιας κατασκευής ενός τέτοιου βίντεο, υπέκυπτε στους εκβιασμούς τους και τους έδινε ότι της ζητούσαν. Αρχικά κατεθεσε το ποσό των 12,000 σε τραπεζικό λογαριασμό με γυναικείο όνομα, ενώ είχε αποστείλει και το ποσό των 400 ευρω, στο εν λόγω πρόσωπο, το οποίο συνάντησε στη συνέχεια για να ελέγξει τις προθέσεις του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ίδια στην πορεία όταν εκμυστηρεύτηκε στον πρώτο ύποπτο τι περνούσε σύναψε δεσμό μαζί του και προχώρησε σε ερωτικές περιπτύξεις με αυτόν και με έναν φίλο του μια νύκτα που είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Εκεί άρχισαν οι απειλές και από τον πρώτο ότι θα δημοσίευε τα όσα είχαν περάσει το βράδυ εκείνο. Συνολικά τις άρπαξαν σπίτι αυτοκίνητο και μετρητά πέραν των 120 χιλιάδες.

Συνελήφθησαν δυο Κύπριοι 46 και 57 ετών καταζητείτει τρίτος ύποπτος, ενώ αναζητούνται άλλοι δυο για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα ΕΔΩ!