Κύπρος: Επιτέθηκε σε αστυνομικό για ένα ζευγάρι παπούτσια!

Κύπρος: Επιτέθηκε σε αστυνομικό για ένα ζευγάρι παπούτσια!

Για «κακή» του τύχη έγινε αντιληπτός από την πωλήτρια – Στη συνέχεια επιτέθηκε σε αστυνομικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (09/09), όταν άνδρας κατάφερε να κινήσει τις υποψίες πωλήτριας καταστήματος με είδη ενδυμάτων και υποδημάτων στην τουριστική περιοχή Κάτω Πάφου.

Αρχικά ο εν λόγω «πελάτης», επισκέφθηκε το κατάστημα μένοντας σε αυτό για αρκετή ώρα, όταν ξαφνικά η πωλήτρια τον είδε να προσπαθεί να διαφύγει από την έξοδο, έχοντας στα χέρια του ένα ζευγάρι παπούτσια – χωρίς να τα πληρώσει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο ιδιωτικός φρουρός του καταστήματος ο οποίος ακινητοποίησε αμέσως τον άνδρα μέχρι την έλευση της Αστυνομίας η οποία ειδοποιήθηκε επίσης.

Με την άφιξη της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 31χρονο από τη Γεωργία, ο οποίος δεν είχε να παρουσιάσει απολύτως κανένα στοιχείο ταυτότητας, ενώ μετά από έρευνα διαπιστώθηκε επίσης ότι μένει στη Κύπρο παράνομα.

Έτσι οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο, επιχείρησαν όπως τον συλλάβουν με τον  31χρονο να εκνευρίζεται και να αντιστέκεται.

Στη συνέχεια, φανερά εκνευρισμένος, επιτέθηκε και χτύπησε αστυνομικό , αποτέλεσμα να συνελήφθη και να τεθεί υπό κράτηση.

Σε έρευνες που ακολουθήθηκαν εντοπίστηκαν στην κατοχή του ένα τσαντάκι που περιείχε ηλεκτρονικά είδη, τα οποία κλάπηκαν από άλλο κατάστημα.  

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα ΕΔΩ!