Στη φυλακή για 17 χρόνια άντρας με ζωώδη ένστικτα - Έγινε ο εφιάλτης δεκάχρονου κοριτσιού

Στη φυλακή για 17 χρόνια άντρας με ζωώδη ένστικτα - Έγινε ο εφιάλτης δεκάχρονου κοριτσιού

Άνθρωπος με ζωώδη ένστικτα χαρακτηρίστηκε από το Κακουργιοδικείο της Λάρνακας, ο 42χρονος που κακοποιούσε παιδάκι!

Για αδικήματα βιασμού καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλάκιση ένας άντρας από την Επαρχία Λάρνακας. Θύμα του μία κοπέλα 10 ετών (σ.σ. τον καιρό των πράξεων του), η οποία μάλιστα ήταν κόρη της γυναίκας με την οποία διατηρούσε δεσμό.

Διαβάστε: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Καταζητούμενο πρόσωπο στη Λευκωσία

Κρίθηκε ένοχος όπως ήταν φυσιολογικό, ύστερα από ακροαματική διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν το καλοκαίρι του 2015, στο σπίτι του παιδεραστή, ο οποίος υποτίθεται ότι πρόσεχε το κοριτσάκι, όταν η μητέρα της απουσίαζε.

Η ποινή των 17 ετών θεωρείται η μεγαλύτερη που έχει επιβληθεί από κυπριακό δικαστήριο για τέτοιου είδους υποθέσεις. Μάλιστα, το δικαστήριο έλαβε υπόψιν του, ότι ο άντρας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εμπιστοσύνη που του έδειξε η γυναίκα που είναι η μητέρα του κοριτσιού, αλλά και η ίδια η 10χρονη. Σύμφωνα με το δικαστήριο, καταχράστηκε την τρυφερή, αγνή και άδολη ηλικία της. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το Κακουργιοδικείο εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την αποστροφή του, τονίζοντας την έξαρση της παιδεραστίας στο νησί μας, μιας και τον τελευταίο καιρό τα περιστατικά γίνονται όλο και περισσότερα. «Είναι ιδιάζουσας και εξαιρετικής σοβαρότητας αδικήματα όταν αυτά διαπράττονται σε βάρος παιδιών, με σκοπό την ικανοποίηση διεστραμμένων ορέξεων. Είναι περιστατικά που εκμηδενίζουν την προσωπικότητα του θύματος, αφήνοντας σοβαρά ψυχολογικά τραύματα τα οποία μένουν για όλη τη ζωή τους», αναφέρει η απόφαση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης».

Διαβάστε περισσότερα για το Έγκλημα ΕΔΩ!