Έγκλημα Κοζάνη: Φρίκη με τα βασανιστήρια του συζυγοκτόνου στην Ανθή

Έγκλημα Κοζάνη: Φρίκη με τα βασανιστήρια του συζυγοκτόνου στην Ανθή

Σοκάρει η ομολογία του συζυγοκτόνου - Ο δράστης υποστηρίζει πως το έγκλημα, που συγκλονίζει το πανελλήνιο, δεν ήταν προμελετημένο - Σε πνιγμονή (πνιγμό) οφείλεται, σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατος της άτυχης Ανθής Λινάρδου.

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Σάββατο (16/01/2016) ζήτησε κι έλαβε ο 40χρονος, Τάσος Τσιουχάρας, που το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου δολοφόνησε τη σύζυγό του, Ανθή Λινάρδου, θάβοντας στη συνέχεια το πτώμα της σε χωράφι ιδιοκτησίας του, στον Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, όπως αναφέρεται και στο πιστοποιητικό θανάτου της άτυχης 37χρονης, ο 40χρονος, αφού χτύπησε βάναυσα τη σύζυγό του, στη συνέχεια την έπνιξε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, ο δράστης χτύπησε την άτυχη Ανθή στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στη συνέχεια την έπνιξε - κατά πάσα πιθανότητα - με μαξιλάρι.

Την ίδια ώρα, οι γονείς της Ανθής, μέσω του δικηγόρου τους, κινούνται ώστε να λάβουν άμεσα την επιμέλεια των τριών μικρών παιδιών του ζευγαριού και να τα μεταφέρουν στο Πειραιά, για να μεγαλώσουν μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr