Παντελής Παντελίδης: Το προφητικό δημοσίευμα που προέβλεψε το τέλος του στην άσφαλτο

Παντελής Παντελίδης: Το προφητικό δημοσίευμα που προέβλεψε το τέλος του στην άσφαλτο

Η φήμη που απέκτησε ξαφνικά ο άτυχος Παντελής Παντελίδης πριν από περίπου πέντε χρόνια σε άργησε να δημιούργησει θόρυβο γύρω από το όνομά του, τόσο καλό όσο και κακό.

Τα ψευδή δημοσιεύματα στο διάστημα αυτό της τρομερής επιτυχίας που σημείωσε με τη δουλειά του δεν ήταν λίγα.

Κατά τραγική ειρώνεία, όμως, ένα από αυτά, δημοσιευμένο σε ελληνικό διαδικτυακό μέσο το Σεπτέμβριο του 2012, ανήγγειλλε το θάνατο του τραγουδιστή σε...τροχαίο δυστύχημα!

Αν και πολύ εύκολα αποδείχθηκε τότε αναληθής η πληροφορία, η μακάβρια σύμπτωση που θέλει το τέλος του αυτό να γίνεται πραγματικότητα τρισήμιση χρόνια μετά, προκαλεί δέος.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα ανέφερε:

"Η μακάβρια φάρσα «έσκασε» αργά το βράδυ της Δευτέρας, καθώς δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook στη μνήμη του τραγουδιστή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παντελής Παντελίδης τραυματίστηκε θανάσιμα και πέθανε στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε όταν διερχόμενος οδηγός έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή δήλωσε πως ο Παντελής χαίρει άκρας υγείας και απέδωσε τις φήμες σε κακοήθεις που θέλουν να τον βλάψουν, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο τραγουδιστής να κινηθεί νομικά."