Παντελίδης: Απελπιστικές στιγμές για τη Μυρσίνη

Παντελίδης: Απελπιστικές στιγμές για τη Μυρσίνη

Για όλα αυτά που γράφονται για την Μυρσίνη. Και τι δεν άκουσε η μητέρα της. Ότι την επισκέφθηκε λένε οι Μινχάουζεν, ο αδελφός του Παντελίδη στο νοσοκομείο.

 Όπως δηλώνει φίλη της Μυρσίνης: «Έλα Χριστέ και Παναγία, ούτε ζωγραφιστούς δεν τους έχουμε δει τους ανθρώπους, ούτε τηλέφωνο δεν μας έχουν πάρει, ούτε και θέλουμε, τί να μας πούνε...» .

Συνεχίζει: «Τι να λέμε... ειδικά Πέμπτη και Παρασκευή γινόταν χαμός στο νοσοκομείο. Η Μίνα δεν συνεργαζόταν καθόλου με τους γιατρούς, έκλαιγε, φώναζε, έβριζε! Το κορίτσι ασυναίσθητα ακόμη δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται, θα δεχόταν επισκέψεις; Μιλάμε για ηλιθιότητες, όχι αστεία!».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί επέλεξαν το μέτρο της καταστολής γιατί η νεαρή κοπέλα ήταν διεγερτική και δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς, δημιουργώντας ανησυχία ότι θα μπορούσε ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της.

Όπως εξηγούν οι γιατροί: «Ένας ασθενής δεν ξυπνάει από το κώμα και αρχίζει να μιλάει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χρειάζεται χρόνος έως ότου ανακτήσει συνείδηση του χώρου και του κόσμου γύρω του».

Οι γιατροί, ωστόσο, αυτή τη φορά επέλεξαν να προχωρήσουν σε τραχειοστομία προκειμένου να υποβοηθήσουν την αναπνοή της 30χρονης, καθώς όπως λένε είναι πιο «εύκολη» και έτσι μπορούν να γίνουν πιο ομαλά τα επόμενα δύσκολα βήματα για την κοπέλα.