Πάτρα: Καθηγητής χαστούκισε μαθητή για να γίνει άνδρας – Αποκαλύψεις από τη μητέρα του 14χρονου- VID

Πάτρα: Καθηγητής χαστούκισε μαθητή για να γίνει άνδρας – Αποκαλύψεις από τη μητέρα του 14χρονου- VID

Σοκ από την επίθεση που δέχτηκε μαθητής Γυμνασίου στην Πάτρα από καθηγητή του – Τι αποκαλύπτει η μητέρα του 14χρονου – Τον ανάγκασε να πει «Είμαι χαζό, δεν θέλω χαστούκι» πριν τελικά το χαστουκίσει - Έχει ασκήσει βία και σε βάρος άλλων μαθητών.

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε μία μητέρα ενός μαθητή Γυμνασίου στην Πάτρα. Σύμφωνα με τη γυναίκα ο καθηγητής κακοποίησε τον 14χρονο γιο της και μάλιστα παρουσία άλλων συμμαθητών του αλλά και της υποδιευθύντριας του σχολείου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Patras Tv το περιστατικό συνέβη στις αρχές Νοεμβρίου ενώ σε βάρος του καθηγητή εκκρεμούν Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις για παρόμοια περιστατικά βίας σε βάρος μαθητών του.

Διαβάστε επίσης: 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALPHA: Δέκα μονάδες μπροστά ο Αναστασιάδης - Αύξησε ποσοστά ο Μαλάς (ΠΙΝΑΚΕΣ)

ΑΕΡ.ΛΑΡΝΚΑΚΑΣ: Ισραηλινοί έβριζαν και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς - Δημιούργησαν αναστάτωση

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε κοσμήματα από τον παλιό εργοδότη της - Τα βρήκε ο νέος και επικοινώνησαν μεταξύ τους

«Πανικός» σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών λόγω Black Friday–Πελάτες «μπούκαραν» μέσα μόλις άνοιξε

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία – Στο Νοσοκομείο δύο μοτοσικλετιστές (pic)

Στην καταγγελία της η μητέρα αποκαλύπτει: «Με ενημέρωσε η υποδιευθύντρια του σχολείου πως ο καθηγητής συνόδευε το δικό μου το παιδί και ένα άλλο στη βρύση. Κάποια στιγμή έδωσε στο παιδί μου ένα χαστούκι και το τραβούσε από τους ώμους και του έλεγε "ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη"». Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η μητέρα του αγοριού ο εκπαιδευτικός έλεγε στο παιδί να πει: «Είμαι χαζό, δεν θέλω χαστούκι».

Παρούσα στο σκηνικό ήταν η υποδιευθύντρια του σχολείου η οποία προσπάθησε να απομακρύνει το μαθητή. Ωστόσο ο καθηγητής -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- όχι μόνο δεν την άφηνε αλλά της επιτέθηκε βρίζοντάς την. Ο καθηγητής φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να κάνει τον 14χρονο «άνδρα».

Διαβάστε περισσότερα για την Ελλάδα πατώντας εδώ!