Νέα Σμύρνη: 22χρονη κάτοικος της πολυκατοικίας φέρεται να πέταξε το βρέφος στον ακάλυπτο

Νέα Σμύρνη: 22χρονη κάτοικος της πολυκατοικίας φέρεται να πέταξε το βρέφος στον ακάλυπτο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βρέφους που εγκαταλείφθηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μια 22χρονη, κάτοικος της πολυκατοικίας, κρατείται στην Ασφάλεια και ανακρίνεται για την υπόθεση με το βρέφος.

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες στις τρεις πολυκατοικίες που βλέπουν στον ακάλυπτο, όπου το Σάββατο βρέθηκε νεκρό ένα βρέφος, οι αστυνομικοί φαίνεται ότι εντόπισαν τα ίχνη της μητέρας του άτυχου βρέφους. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ANT1, το απόγευμα της Τρίτης (24/04) προσήχθαν στη ΓΑΔΑ μία 22χρονη μαζί με τη μητέρα της. Αυτή την ώρα οι δύο γυναίκες ανακρίνονται.

Η 22χρονη γυναίκα, η οποία θεωρείται ως η βασική ύποπτη, μένει στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, όπου βρέθηκε νεκρό το βρέφος.

Η γυναίκα είναι Ελληνίδα και άγαμη, ενώ σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της αυτούς τους 9 μήνες, λόγω περιττών κιλών. Άλλωστε, όπως δηλώνουν κάτοικοι της πολυκατοικίας, που έμαθαν πριν λίγο τις εξελίξεις, δεν γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη κοπέλα κυοφορούσε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newsbomb.gr