Τσίπρας: «Μία εικόνα ασύμμετρου φαινομένου - Δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα» (video)

Τσίπρας: «Μία εικόνα ασύμμετρου φαινομένου - Δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα» (video)

Ο Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε εσπευσμένα από την Βοσνία Ερζεγοβίνη, διότι η κατάσταση στην Ελλάδα με τις πυρκαγιές είναι τραγική. Ο Πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις, μιλώντας για ασύμμετρο φαινόμενο.

Διαβάστε: ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εθνική Τραγωδία στην Ελλάδα - Φόβοι για εκατόμβη νεκρών - Δεκάδες οι αγνοούμενοι!
Διαβάστε: Πύρινη τραγωδία στην Αθήνα - Αποκλειστικό βίντεο σοκ στο Newsbomb Κύπρου (video)

Επιμέλεια: Κυριάκος Αποστόλου

Αναλυτικά:
«Είναι μία δύσκολη στιγμή για την Αττική είναι μια δύσκολη νύχτα για την Ελλάδα. Πάνω από 600 άνθρωποι επιχειρούν για τις φωτιές και πάνω από 300 οχήματα. Όλα τα σώματα είναι συντονισμένα για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε λόγος για ασύμμετρο φαινόμενο... «Κάνω έκκληση να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή. Οι ανθρώπινες ζωές δεν ξαναγυρίζουν. Θα ήθελα να απευθύνω και ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους άντρες και γυναίκες που με αυτοθυσία έχουν καταφέρει να σώσουν πολλές ανθρώπινους ζωές. Οι περιουσίες ξαναγίνονται, οι ανθρώπινες ζωές είναι αυτές που δεν μπορούν να ξαναγυρίσουν. Όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι επί ποδός, είναι μία δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Διαβάστε περισσότερα για την Ελλάδα πατώντας εδώ!