Δείτε το βίντεο με το οποίο οι Τούρκοι ψαράδες ισχυρίζονται ότι πυροβολήθηκαν από Έλληνες

Δείτε το βίντεο με το οποίο οι Τούρκοι ψαράδες ισχυρίζονται ότι πυροβολήθηκαν από Έλληνες
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Τούρκοι ψαράδες ισχυρίστηκαν ότι παρενοχλήθηκαν από Έλληνες στρατιώτες τόσο φραστικά όσο και σωματικά όταν πήγαν για ψάρεμα με τη βάρκα τους ανοιχτά της Σάμου σε διεθνή ύδατα.

Οι ψαράδες οι οποίοι κατέγραψαν με τη κάμερα του κινητού τους το επεισόδιο, ισχυρίζονται ότι οι Έλληνες στρατιώτες ί τους παρενόχλησαν με όπλο.

Επίσης ισχυρίζονται ότι βρίσκονταν σε διεθνή ύδατα, έξι ναυτικά μίλια από τη Σάμο και 4 από το Γαϊδουρονήσι όταν τους πλησίασε η ελληνική ακτοφυλακή στην οποία βρίσκονταν στρατιώτες και τους σημάδεψαν με το όπλο τους.

Σύμφωνα με τους ψαράδες, άρχισαν να καταγράφουν με την κάμερα του κινητού τους και πως μόλις το κατάλαβε ο Έλληνας στρατιώτες κατέβασε το όπλο.

Λένε ότι για να δείξουν πως δεν βρίσκονταν σε απαγορευμένη περιοχή έδειξαν και τη συσκευή στο σκάφος τους που δείχνει τις συντεταγμένες. Ισχυρίζονται ότι επί μία ώρα οι Έλληνες στρατιώτες τους παρενοχλούσαν φραστικά και με χειρονομίες. 

Άλλος ψαράς που έριξε τα δίχτυά του στην ίδια περιοχή δέχτηκε πλαστική σφαίρα από το σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι στο σκάφος του. 

Διαβάστε περισσότερα για την Ελλάδα ΕΔΩ!