Συναγερμός στον Πειραιά: Αυτός είναι ο «δράκος» που επιτίθεται σε γυναίκες (vid)

Συναγερμός στον Πειραιά: Αυτός είναι ο «δράκος» που επιτίθεται σε γυναίκες (vid)

Τρόμος στον Πειραιά – «Δράκος» κυκλοφορεί ελεύθερος και επιτίθεται σε γυναίκες – Πώς και πού «χτυπά» - Τι αποκαλύπτει νεαρή που έπεσε θύμα του δράστη

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς «δράκος» έχει σκορπίσει τον τρόμο σε γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες στο δρόμο σε περιοχές του Πειραιά. Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 30 ετών, σωματώδη, ψηλό με καστανά μαλλιά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το φερόμενο δράστη:

«Μου επιτέθηκε έξω από το σπίτι μου»
Σύμφωνα με το όσα κατήγγειλε γυναίκα στους αστυνομικούς, ήταν μέρα – μεσημέρι, όταν ο άνδρας της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της. Ο φερόμενος δράστης την ακινητοποίησε και ενώ το θύμα αντιστάθηκε εκείνος τη χτύπησε και στη συνέχεια άρχισε να τη θωπεύει. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες στο Star, ο άνδρας παρακολουθεί τις κινήσεις των ανυποψίαστων θυμάτων. Πότε, δηλαδή μπαίνουν και πότε βγαίνουν από το σπίτι τους.

Οι περιοχές που «χτυπά»
Γυναίκες που μένουν στην περιοχή τρομοκρατημένες από τη δράση του «δράκου» έχουν κινητοποιήσει μέσω Διαδικτύου φωτογραφικό υλικό, πληροφορίες για το συγκεκριμένο άνδρα, αλλά και τις περιοχές όπου κινείται. Πρόκειται για τις συνοικίες πλατεία Σπάθα, πλατεία Κρήνης, στο Περιβολάκι της Νίκαιας, στην Αγιά Σοφιά στον Πειραιά, στα Ταμπούρια και στα Μανιάτικα.

Σύμφωνα με το Star ο φερόμενος δράστης έχει πραγματοποιήσει δύο επιθέσεις σε γυναίκες στον Πειραιά. Άνδρες της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Πηγή: NEWSBOMB.GR

Διαβάστε περισσότερα για την Ελλάδα ΕΔΩ!