Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Ο ένας στον άλλο ρίχνουν την ευθύνη οι κατηγορούμενοι

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Ο ένας στον άλλο ρίχνουν την ευθύνη οι κατηγορούμενοι

Ο καθένας υποστήριζε τη δική του εκδοχή

Νέες αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε στη Ρόδο, με θύμα την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια δύο νεαρών, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ο 19χρονος από την Αλβανία και ο 21χρονος από τη Ρόδο, δίνουν «μάχη» προκειμένου να αποφύγουν την εσχάτη των ποινών και θολώνουν το τοπίο ρίχνοντας το φταίξιμο ο ένας στον άλλον. Σήμερα βρέθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας, αλλά και ο ένας απέναντι στον άλλον. Δέχθηκαν, δε, βροχή ερωτήσεων από την ανακρίτρια, ωστόσο ο καθένας υποστήριζε τη δική του εκδοχή για το πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Οι δύο νεαροί, αφού διαφώνησαν στους χρόνους της επίμαχης συνάντησης, άρχισαν να περιγράφουν, δίνοντας ο καθένας τη δική του εκδοχή, τα όσα έγιναν σε εκρηκτικό κλίμα με πολλούς καβγάδες και φωνές.

Και οι δύο νεαροί, κατά την απολογία τους έκαναν λόγο για ένα μαχαίρι με το οποίο, τραυμάτισαν σοβαρά στο λαιμό τη νεαρή κοπέλα.

Σημειώνεται ωστόσο ότι κατά την ιατροδικαστική εξέταση τα τραύματα αυτά, δεν βρέθηκαν. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 19χρονος, ο 21χρονος με το μαχαίρι αυτό κατάφερε να τραυματίσει την άτυχη κοπέλα. Αντίστοιχα, ο 21χρονος ισχυρίζεται το αντίθετο, ότι ήταν ο 19χρονος αυτός που τραυμάτισε την Ελένη με το μαχαίρι.

Οι κατηγορούμενοι ανέφεραν επίσης πως αμέσως μετά τα χτυπήματα έφυγαν από τη σπίτι και έβαλαν τη φοιτήτρια στο αυτοκίνητο του πατέρα του 21χρονου, τυλιγμένη με ένα σεντόνι.

ΠΗΓΗ: CNN.GR