Ίχνη DNA και αποτυπώματα του 19χρονου στο σίδερο με το οποίο χτύπησαν την Ελένη στη Ρόδο

Ίχνη DNA και αποτυπώματα του 19χρονου στο σίδερο με το οποίο χτύπησαν την Ελένη στη Ρόδο

Ο 19χρονος ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το σίδερο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια των δολοφόνων της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ που προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη φοιτήτρια εντοπίστηκαν ίχνη DNA και αποτυπώματα του 19χρονου από την Αλβανία.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αυτό αναφέρεται και στην έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, που διαβιβάσθηκε στο λιμεναρχείο της Ρόδου, το οποίο χειρίσθηκε προανακριτικά την υπόθεση.

Όπως προκύπτει από τα ευρήματα, ο 19χρονος ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το σίδερο, εξέλιξη που επιβαρύνει τη θέση του καθότι, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η άτυχη κοπέλα κατά πάσα πιθανότητα θα είχε πεθάνει λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων εάν δεν είχε προηγηθεί ο πνιγμός.

Σημειώνεται ότι οι εγκληματολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. δεν βρήκαν δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό που να καταδεικνύουν παρουσία τρίτου δράση στο δωμάτιο όπου βιάστηκε και χτυπήθηκε η κοπέλα, ούτε στο φορτηγάκι με το οποίο μεταφέρθηκε το σώμα της.

Αντίθετα, στο δωμάτιο βρέθηκε DNA των κατηγορούμενων και του θύματος, αλλά και δακτυλικά αποτυπώματα των δύο νεαρών σε μπουκάλια και επιφάνειες.

Στο μεταξύ, μετά το θρίλερ με τον ξυλοδαρμό που υπέστη αλλά και τον βιασμό που δεν επιβεβαιώθηκε ο 19χρονος μετάγεται στις φυλακές Γρεβενών, όπου βρίσκεται ήδη ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του από τη Ρόδο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: