Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης - Ζητώ δημοψήφισμα για τις «Πρέσπες»

Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης - Ζητώ δημοψήφισμα για τις «Πρέσπες»

«Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα»

Την απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να πουν «όχι» σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά από το «ραντεβού» με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση. Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα», τόνισε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά το κρίσιμο τετ α τετ με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης: Νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Βαγγέλης Αποστολάκης

«Αν και πρόκειται για μια κυβέρνηση, η οποία για πρώτη φορά πολέμησε την διαπλοκή και τη διαφθορά και έδωσε ελπίδα στους Έλληνες, εάν οι ΑΝΕΛ δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, θα είναι σαν να δίνουν ψήφο στη Συμφωνία» είπε ο κ. Καμμένος.

«Θα συνεχίσουμε να εκτελούμε τη λαϊκή εντολή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Καμμένος: «Οχι» στην ψήφο εμπιστοσύνης

Δείτε LIVE τη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου

 

«Κάναμε μία μεγάλη συζήτηση, υπήρξε μία συνεργασία επί 4 χρόνια σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Δύο κόμματα από διαφορετικούς χώρους καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα από τα μνημόνια», σημείωσε ο κ. Καμμένος σε δημοσιογράφους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για το θέμα της Μακεδονίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση».

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr