Αυτά είναι τα SMS που έστειλε ο Καμμένος στον Νικολόπουλο (Φώτος)

Αυτά είναι τα SMS που έστειλε ο Καμμένος στον Νικολόπουλο (Φώτος)

Ο κ. Νικολόπουλος καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές από τον Πάνο Καμμένο

Νέο επεισόδιο στο θρίλερ της... συνέχειας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ ξέσπασε σήμερα μετά τη μήνηση που κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για «βία κατά πολιτικού σώματος».
 
 
Η μήνυση αφορά παράβαση του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρει ότι «όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών».
 
 
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στην αναφορά, ο κ. Καμμένος απέστειλε γραπτό μήνυμα (SMS) στον κ. Νικολόπουλο απειλώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι θα σταματήσει από σήμερα το απόγευμα να λαμβάνει κρατική διαφήμιση στις ιστοσελίδες που φέρεται να έχει υπό τον έλεγχό του.
 
καμμ
 
Συνεργάτες του κ. Καμμένου αρνήθηκαν ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε σε οποιοδήποτε εκβιασμό κατά του ανεξάρτητου βουλευτή.
 
2119934
 
Μάλιστα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω ανακοίνωσης τα SMS που αντάλλαξαν οι κ.κ. Καμμένος και Νικολόπουλος.
 
«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Διαβάστε τα SMS που δόθηκαν στη δημοσιότητα:
 
μσγ
 
Πηγή: newsbomb.gr