Τσίπρας: Θα με ευγνωμονείς που δεν έγινες ένας νέος Σαμαράς – Καμμένος: Είσαι ψυχρός εκτελεστής

Τσίπρας: Θα με ευγνωμονείς που δεν έγινες ένας νέος Σαμαράς – Καμμένος: Είσαι ψυχρός εκτελεστής

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στη Βουλή μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Πρωτόκολου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
 
 
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, τον αποκάλεσε μάλιστα «ψυχρό εκτελεστή», ενώ άφησε υπονοούμενα για «γέφυρες διαπλοκής» με την ΝΔ.
 
 
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο πρωθυπουργός απαντώντας επί προσωπικού, «Όπως είδατε είμαι εδώ», τόνισε ο πρωθυπουργός απαντώντας στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος κατά την έναρξη της ομιλίας είπε ότι ελπίζει «να μην αληθεύει ότι ο κ. πρωθυπουργός δεν θα παρευρεθεί στην συζήτηση»
 
Ο πρωθυπουργός συνέχισε σε υψηλούς τόνους λέγοντας ,«δεν δύναμαι να ακολουθήσω την προσπάθεια που καταβάλετε τις τελευταίες ημέρες. Δεν δύναμαι γιατί προσπαθείτε να αποκαθηλώσετε και να ακυρώσετε ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτικής ιστορίας σας».
 
«Ακούγοντάς σας όμως χωρίς να θέλω να μπω σε ψυχαναλυτικές ερμηνείες, τέσσερις φορές αναφερθήκατε για γέφυρες, λες και κάποιος σας το ζήτησε. Θα σας αφιερώσω αυτούς τους στίχους: Η πόλις: Καινούργιους τόπου δε θα βρεις, δε θα βρεις άλλες θάλασσες, η πόλις θα σ’ ακολουθεί. Και σας το αφιερώνω γιατί σε λίγους μήνες αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι τα θετικά που πράξατε. Και σας διαβεβαιώνω: Θα με ευγνωμονείτε που είδα τον σχεδιασμό σας να ανατρέψετε την κυβέρνηση. Και που απέτρεψα να καταγραφείτε στα κιτάπια της ιστορίας ως ένας νέος Αντώνης Σαμαράς».
 
 
Πηγή: newsbomb.gr