Συγκλονιστική αποκάλυψη Κεχαγιόγλου: Ποια η ποινή του μοντέλου με την κοκαΐνη

Συγκλονιστική αποκάλυψη Κεχαγιόγλου: Ποια η ποινή του μοντέλου με την κοκαΐνη

Τι είπε η δικαστής στους ενόρκους και προκάλεσε αίσθηση

Λίγες ώρες πριν βγει η απόφαση των δικαστών για την 21χρονη Ειρήνη, ο διακεκριμένος δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου μιλά στο Newsbomb.gr - Πόσα χρόνια κινδυνεύει να μείνει στη φυλακή το μοντέλο

Ώρες αγωνίες για το 21χρονο μοντέλο και την οικογένειά της.

Αύριο, Τετάρτη 13/3/2019, μεταξύ 07.00 - 09.00 ώρα Ελλάδος, η Ειρήνη θα μάθει εάν θα αθωωθεί και θα επιστρέψει στην Ελλάδα ή εάν θα κριθεί ένοχη και θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου κρατείται τους τελευταίους 17 μήνες στην Κίνα, με την κατηγορία της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και ειδικότερα 2,6 κιλών κοκαΐνης.

Ο διακεκριμένος δικηγόρος και συνήγορος της Ειρήνης, Σάκης Κεχαγιόγλου, μίλησε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr για την απόφαση που θα καθορίσει κυριολεκτικά το μέλλον της 21χρονης.

«Εάν έχετε την παραμικρή αμφιβολία οφείλετε να αθωώσετε την κατηγορούμενη»

Αύριο το πρωί μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης της προέδρου του δικαστηρίου, οι 7 ένορκοι θα αποσυρθούν σε διάσκεψη και θα εκδώσουν την απόφασή τους. Στην περίπτωση της αθώωσής της τα πράγματα είναι απλά. Αθωώνεται η κατηγορούμενη, αποφυλακίζεται και επιστρέφει στην Ελλάδα

Εάν κριθεί ένοχη, τότε η δικαστής επιβάλλει την ποινή - για το ύψος της οποίας δεσμεύεται από τη νομοθεσία.

Μάλιστα, για την ποσότητα των 2,6 κιλών κοκαΐνης, ο νόμος προβλέπει ποινή κάθειρξης από 24 έως 27 χρόνια.

Είναι σημαντικό να ειπωθεί ότι εάν, η 21χρονη Ειρήνη καταδικαστεί δεν μπορεί να κάνει έφεση», αποκαλύπτει ο διακεκριμένος δικηγόρος στο Newsbomb.gr.

Ακούστε τις δηλώσεις του:

Αναλυτικά τι είπε στην απολογία του το 21χρονο μοντέλο - Όσα αναφέρει ο Κεχαγιόγλου στο Newsbomb.gr
Κατά την απολογία της 21χρονης Ειρήνης παρουσιάστηκε βίντεο από την τηλεοτπική συνέντευξη που έδωσε ο «δήθεν φίλος» του μοντέλου, όπου και αποδεικνύεται ότι το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται η Ειρήνη είναι υπαρκτό.

Δείτε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Επίσης, η 21χρονη υποστήριξε για το επάγγελμα του πατέρα της, ότι δηλαδή είναι αστυνομικός, ότι ήξερε από εκείνον πώς γίνεται ο έλεγχος των χειραποσκευών στο αεροδρόμιο, και ως εκ τούτου δεν θα διακινδύνευε για κάτι που ήξερε ποια είναι η διαδικασία του. Τέλος, κατέθεσε ότι ότι πέρασε από τρεις ελέγχους στις αποσκευές της και μόνο στον τρίτο ήταν που εντοπίστηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr