Αθώο ομόφωνα το 21χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Αθώο ομόφωνα το 21χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Ανοίγει ο δρόμος για την αποφυλάκισή της και την επιστροφή της στην Ελλάδα

Οι ένορκοι αποφάσισαν την επιστροφή της Ειρήνης στην Ελλάδα

Αθώα κρίθηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τους 7 ενόρκους στο Χονγκ Κονγκ. Η απόφαση βγήκε πριν από λίγα λεπτά, και η 21χρονη που κρατείτο τους τελευταίους 17 μήνες στην Κίνα, με την κατηγορία της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και ειδικότερα 2,6 κιλών κοκαΐνης, θα επιστρέψει στην χώρα της και την οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης: Γιατί πέφτουν τα Boeing 737 MAX 8; Αποκαλυπτική συνέντευξη του Ακριβού Τσολάκη

Δεν μπορούν να το πιστέψουν οι δικοί της άνθρωποι ότι η περιπέτειά τους τελείωσε. Και όμως, μετά την πολύμηνη κράτησή της, η Ειρήνη παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα της. Τα πράγματα πλέον είναι απλά. Η αθώωσή της τής ανοίγει την πόρτα στην ελευθερία της. Το 21χρονο μοντέλο αποφυλακίζεται και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε στο Newsbomb.gr, ο διακεκριμένος δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου, «η 21χρονη Ειρήνη κρίθηκε ομόφωνα αθώα από τους 7 ενόρκους».

Να σημειωθεί ότι, όπως δήλωσε χθες (Τρίτη 12/3/20109) αποκλειστικά στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος του μοντέλου και διακεκριμένος δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου, «για μένα θα είναι έκπληξη η αθώωση της Ειρήνης. Ευχάριστη μεν, έκπληξη δε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Ο διακεκριμένος δικηγόρος και συνήγορος της Ειρήνης, Σάκης Κεχαγιόγλου, είχε δηλώσει χθες, Τρίτη 13/3/2019, αποκλειστικά στο Newsbomb.gr για την απόφαση: «Κατά την απολογία της η 21χρονη Ειρήνη υποστήριξε ότι λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της, ο οποίος είναι αστυνομικός, ήξερε ακριβώς πώς γίνεται ο έλεγχος των χειραποσκευών στο αεροδρόμιο, και έτσι δεν θα διακινδύνευε για κάτι που ήξερε ποια διαδικασία έχει. Τέλος, στην απολογία της είχε καταθέσει ότι πέρασε από τρεις ελέγχους στις αποσκευές της και μόνο στον τρίτο ήταν που εντοπίστηκαν οι ναρκωτικές ουσίες».

13-06-24-image-5c88a231d52a6.PNG

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr