Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Το μοιραίο λάθος του εκτελεστή - Έτσι τον εντόπισαν

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Το μοιραίο λάθος του εκτελεστή - Έτσι τον εντόπισαν

Αυτό σημαίνει πως η κίνηση αυτή αποτελεί πάντα κομμάτι του επιχειρησιακού σχεδίου των εκτελεστών

Τα «καρτελάκια» από τα καινούργια ρούχα που αγόρασε φαίνεται πως πρόδωσαν τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στην περιοχή της Βούλας.

Διαβάστε επισης: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία γνωστού επιχειρηματία - Η πρώτη σύλληψη (Βίντεο ντοκουμέντο)

Όπως αποκάλυψαν οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, κατάφεραν να εντοπίσουν το κατάστημα από το οποίο ο δράστης είχε αγοράσει τα καινούργια ρούχα αλλά και το τζόκεϊ που φόρεσε στην εκτέλεση.

2.jpg

Την ίδια ώρα, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, οι αστυνομικοί εντόπισαν και την απόδειξη από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Ωστόσο, εντύπωση και ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι ακόμη και την ημέρα που συνελήφθη ο φερόμενος ως εκτελεστής, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του εντοπίστηκαν καινούργια ρούχα που είχαν αγοραστεί μερικές ώρες πριν.

2.jpg

Εντύπωση πάντως και ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι ακόμη και την ημέρα που συνελήφθη ο εκτελεστής, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του βρέθηκαν καινούργια ρούχα τα οποία είχε αγοράσει λίγες ώρες. Για τους αστυνομικούς, αυτό σημαίνει πως η κίνηση αυτή αποτελεί πάντα κομμάτι του επιχειρησιακού σχεδίου των εκτελεστών.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr