Ελλάδα: Πατέρας και γιος ζουν με νέες καρδιές

Ελλάδα: Πατέρας και γιος ζουν με νέες καρδιές

Μια συγκλονιστική ιστορία

Συκλονίζει η ιστορία του Θωμά και του 8χρονου σήμερα γιου του, οι οποίοι και οι δύο ζουν χάρη στη δωρεά οργάνων μιας και έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευσης καρδιάς.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα: «Πα-τέρας» έδενε με αλυσίδα το ΑμεΑ κοριτσάκι του (Βίντεο)

Ο Θωμάς Ιωάννου χρωστάει τη ζωή του σε έναν δωρητή οργάνων καθώς το 1998 υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς η οποία και του επέτρεψε να σχεδιάσει το μέλλον του και να κάνει την δική του οικογένεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Μάλιστα το 2011 απέκτησε και έναν γιο, τον 8χρονο σήμερα Αλέξανδρο. Ο Θωμάς βίωσε μια νέα περιπετεια το 2015 οπότε και οι γιατροί έκριναν ότι ο Αλέξανδρος έπρεπε επίσης να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

junwuuzlrh5cdc0a790aacc.jpg

Σήμερα πατέρας και γιος ζουν μια φυσιολογική ζωή και μπορούν να σχεδιάζουν την κάθε μέρα αλλά και ολόκληρη την ζωή τους.

Όσον αφορά τον τρίτο άνδρα που διακρίνεται στη φωτογραφία, πρόκειται για έναν ήρωα ο οποίος με μια απόφασή του χάρισε απλόχερα ζωή.

Ένας πατέρας που το 2006 πήρε μια απόφαση που έσωσε τη ζωή 6 ανθρώπων, δωρίζοντας τα όργανα του γιου του, που κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρός. Ο Νίκος Σπαής δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος για την εξέλιξη των πραγμάτων, ενώ ευχαριστεί και την τύχη του που βρέθηκε δίπλα σε ικανότατους γιατρούς, σύμφωνα με το thebest.gr.

Πηγή: newsbomb.gr