Ελλάδα: Άναυδοι οι τελωνειακοί όταν άνοιξαν τις βαλίτσες τους για έλεγχο

Ελλάδα: Άναυδοι οι τελωνειακοί όταν άνοιξαν τις βαλίτσες τους για έλεγχο

Τι προσπάθησαν να πάρουν μαζί τους...

Στον έλεγχο των αποσκευών οι Αρχές κατά καιρούς έχουν ανακαλύψει τα πιο απίθανα πράγματα οι Αρχές, αυτό όμως που αντίκρισαν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου στη Μυτιλήνη δεν έχει προηγούμενο!

Οι επιβάτες με προορισμό τη Βιέννη κατά των τελωνειακό έλεγχο στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης προσπάθησαν να πάρουν... ορισμένα ενθύμια από τη χώρα μας μαζί τους ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνδρας αφήνει όλη του την περιουσία στις.. προσωπικές του κούκλες

Απολιθώματα, που προέρχονται από την προστατευμένη περιοχή του Απολιθωμένου Δάσους, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από υπαλλήλους του Τελωνείου Αεροδρομίου Μυτιλήνης, το περασμένο Σάββατο (15/06), κατά τον τελωνειακό έλεγχο επιβατών σε αναχώρηση πτήσης με προορισμό τη Βιέννη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, στον έλεγχο των αποσκευών ατόμων τσεχικής υπηκοότητας, βρέθηκαν τρία τεμάχια απολιθωμένων κορμών, εξήντα τρία τμήματα που συλλέχθηκαν σε παραλία και αποτελούν λειασμένα από το κύμα τμήματα απολιθωμένων κορμών (βότσαλα), ηφαιστειακό πέτρωμα με χαλαζιακά βοτρυοειδή συσσωματώματα και 10 βότσαλα παραλίας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις του Newsbomb ΕΔΩ

Τα απολιθώματα αυτά, κατόπιν σχετικής γνωμάτευσης του διευθυντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, προέρχονται από την προστατευμένη περιοχή του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο μνημείο της φύσης και αποτελεί το κυριότερο γεωλογικό μνημείο για την ανακήρυξη της Λέσβου ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο της UNESCO.

Πηγή: newsbomb.gr