«Θα το ξανάκανα» λέει ο 19χρονος που υπερασπίστηκε τον φίλο του και δέχθηκε εννέα μαχαιριές (Βίντεο)

«Θα το ξανάκανα» λέει ο 19χρονος που υπερασπίστηκε τον φίλο του και δέχθηκε εννέα μαχαιριές (Βίντεο)

Το παράπονό του για το ότι αυτοί που τον μαχαίρωσαν είναι ακόμα ελεύθεροι

Εξιτήριο πήρε μετά από 11 ημέρες νοσηλείας ο 19χρονος που δέχθηκε εννέα μαχαιριές από δύο αγνώστους στην Καλλιθέα όταν επιχείρησε να υπερασπιστεί τον φίλο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή! Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση – Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

«Ήρθα πολύ κοντά στον θάνατο με αυτήν την περιπέτεια. Η αλήθεια είναι ότι κέρδισα και πολλά από αυτό. Το έκανα για να υπερασπιστώ τους φίλους μου. Είναι περίεργο πέντε στενά από το σπίτι σου να σου βγάζουν μαχαίρι. Πιστεύω ότι ο καθένας θα έπρεπε να είχε την ελευθερία να κυκλοφορεί άφοβα 12:30 η ώρα κοντά στο σπίτι του. Πώς γίνεται κάποιος να μου στερεί την ελευθερία; Πώς γίνεται αυτό;» πρόσθεσε μιλώντας στο STAR

Στην ερώτηση, δε, αν θα το ξαναέκανε ο 19χρονος απάντησε «εννοείται, μην το πείτε στη μαμά μου αλλά δεν μετάνιωσα ακριβώς γι’ αυτό που έγινε γιατί η κατάληξη είναι, χάρη το προσωπικό και όλους όσους, να βγω ζωντανός από όλο αυτό».

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να εκφράσει την πικρία του για το γεγονός ότι οι άνθρωποι που τον μαχαίρωσαν είναι ακόμα ελεύθεροι απευθύνοντας έκκληση στις αρχές να τους συλλάβουν «να νιώθω κι εγώ πιο ήσυχος».

Πηγή: protothema.gr