Έκανε σεξ με δυο νεαρούς και μετά κατήγγειλε... βιασμό

Έκανε σεξ με δυο νεαρούς και μετά κατήγγειλε... βιασμό

Η 26χρονη είχε γνωριστεί σε ένα γνωστό bar του νησιού με έναν από τους δυο 19χρονους

Σε μπελάδες βρέθηκαν δυο νεαροί Έλληνες εξ αιτίας της σεξουαλικής επαφής που είχαν με μια 26χρονη Σουηδέζα η οποία βρίσκεται για διακοπές μαζί με φίλες της στη Νάξο. Η νεαρή τουρίστρια πήγε διαδοχικά μαζί τους σε μία ερημική παραλία, αλλά μετά κατήγγειλε ότι την βίασαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί γέμισε το κέντρο της Αθήνας με πάνοπλους αστυνομικούς;

Η 26χρονη είχε γνωριστεί σε ένα γνωστό bar του νησιού με έναν από τους δυο 19χρονους που κατοικούν στο νησί και πήγαν μαζί στην σκοτεινή παραλία όπου συνευρέθηκαν ερωτικά. Όμως, ο νεαρός ειδοποίησε και έναν συνομήλικο φίλο του, ο οποίος έφτασε στο σημείο και η 26χρονη δεν έφερε αντίρρηση να συνευρεθεί και μαζί του! Όμως, είχε άλλα σχέδια στο μυαλό της...

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Όταν χώρισαν, πήγε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι οι δυο φίλοι την βίασαν! Οι δυο 19χρονοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου κατηγορούμενοι για βιασμό, παρά τις διαμαρτυρίες τους ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της Σουηδέζας η οποία, σύμφωνα με το cyclades24.gr, αποδείχθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών ότι έχει κάνει ασφάλεια για περίπτωση βιασμού!

Πηγή: protothema.gr