Δεν επέτρεψαν την είσοδο 3χρονου σε παιδότοπο επειδή είχε σωληνάκι στη μύτη

Δεν επέτρεψαν την είσοδο 3χρονου σε παιδότοπο επειδή είχε σωληνάκι στη μύτη

Το αγοράκι πάλευε με ένα εξαιρετικά σπάνιο και θανατηφόρο σύνδρομο

Ο Χρήστος πάλεψε με σπάνιο και θανατηφόρο σύνδρομο και βγήκε νικητής. Ένα σωληνάκι στη μύτη για να σιτίζεται είναι ό,τι απέμεινε από την περιπέτειά του. Αυτό το σωληνάκι, όμως, ήταν και η αιτία να μην γίνει αποδεκτός σε παιδότοπο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος Εμμανουήλ συγκλόνισε το πανελλήνιο, πριν από έναν χρόνο, με τον αγώνα που δόθηκε για να φύγει σε εξιδεικευμένο νοσοκομείο της Αγγλίας, προκειμένου να θεραπευτεί. Γύρισε πίσω νικητής. Το παιδί, ωστόσο, αντιμετώπισε τη σκληρή πραγματικότητα όταν δεν το δέχθηκε παιδότοπος γιατί έχει σωληνάκι στη μύτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακάβριο εύρημα σε παραλία στην Άνδρο: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Το αγοράκι πριν από ένα χρόνο πάλευε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με ένα εξαιρετικά σπάνιο και θανατηφόρο σύνδρομο. Οι αλλεπάλληλες εκκλήσεις της μητέρας του έκαμψαν την γραφειοκρατία του ΕΟΠΥΥ και τελικά πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο στο Νιου Καστλ, όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

Ένα σωληνάκι στη μύτη για να σιτίζεται είναι ό,τι απέμεινε από την περιπέτειά του 3χρονου Χρήστου. Αυτό το σωληνάκι, όμως, ήταν και η αιτία να μην γίνει αποδεκτός σε έναν παιδότοπο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, περιστατικό το οποίο περιέγραψε η μητέρα του, Βασιλική Ελευθεριάδου:

"Τον φίλο του τον έβαλαν μέσα. Όταν είδαν τον Χρήστο κοντοστάθηκαν, έκλεισαν την πόρτα και άρχισε να με ρωτάνε "τι έχει το παιδί;". Τους είπε ότι δεν έχει κάτι, απλώς φοράει ένα σωληνάκι, το οποίο θέλει λίγο προσοχή, ώστε τα παιδάκια να μην τον πλησιάσουν και του τραβήξουν. Εφόσον του έκλεισαν την πόρτα και είδε ότι ο φίλος του μπήκε μέσα, άρχισε να κλαίει και να με κοιτάει σαν να μου λέει "εγώ γιατί δεν μπορώ να μπω μέσα;". Φύγαμε και το βράδυ που πήγαμε στο σπίτι, έβγαλε το σωληνάκι".

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Ο υπεύθυνος του παιδότοπου, πάντως, δηλώνει άγνοια για το περιστατικό. 

Πηγή: news247.gr