Εξαλλος Αυστραλός: Αντί για πρόταση γάμου, πέταξε μονόπετρο από βράχο της Σαντορίνης (Φωτος&Βίντεο)

Εξαλλος Αυστραλός: Αντί για πρόταση γάμου, πέταξε μονόπετρο από βράχο της Σαντορίνης (Φωτος&Βίντεο)

Σχεδίαζε να της κάνει πρόταση γάμου, αλλά τον παράτησε

Είχε σχεδιάσει τα πάντα: Ένα ταξίδι στη Σαντορίνη με την αγαπημένη του προκειμένου να της κάνει πρόταση γάμου με ένα πανάκριβο μονόπετρο. Αλλά, όπως λέει και η γνωστή ρήση, «Όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει».

Αυτό συνέβη στην περίπτωση ενός Αυστραλού ηλεκτρολόγου, που διοργάνωσε ένα ταξίδι με την αγαπημένη του στη Σαντορίνη, ξοδεύοντας μάλιστα 5.000 δολάρια για ένα πανάκριβο μονόπετρο προκειμένου να της κάνει πρόταση γάμου. Αλλά λίγο πριν ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για να έρθουν στη Σαντορίνη, αυτή τον χώρισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος: Βίντεο με άγριο ξύλο μεταξύ γυναικών

 
Τι συνέβη και πέταξε το δαχτυλίδι από βράχο της Σαντορίνης
 
«Μετά από τρία χρόνια σχέσης, και χωρίς κανέναν λόγο, αποφάσισε να με χωρίσει», λέει ο Μπρένταν Μπίσλεϊ στο news.com.au. «Ήμουν απένταρος γιατί είχα ξοδέψει μια περιουσία για το δαχτυλίδι και για το ταξίδι στη Σαντορίνη, προκειμένου να της κάνω πρόταση γάμου, γιατί πάντα ονειρευόταν να αρραβωνιαστεί εκεί», προσθέτει, καθώς η Σαντορίνη αποτελεί όνειρο ζωής για γάμο για πολλά ζευγάρια σε όλο τον κόσμο που πολλές φορές έχουν τρελές απαιτήσεις.
 
Τουρίστας στα σοκάκια της Μυκόνου
 
Αλλά ο Μπρένταν Μπίσλεϊ αποφάσισε τελικά να αφήσει στην άκρη τη θλίψη του και να κάνει μόνος του το ταξίδι. Κράτησε μάλιστα το δαχτυλίδι και όταν ανακάλυψε πως η πρώην σύντροφός του βρήκε νέο άντρα στη ζωή της, ήθελε με κάποιον τρόπο να το ξεφορτωθεί. Έτσι, ήρθε στη Σαντορίνη και με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, έριξε το μονόπετρο από έναν βράχο στο Αιγαίο Πέλαγος, ένα στιγμιότυπο που κατέγραψε ο ξεναγός του.
 
 
 
Το ταξίδι στη Σαντορίνη τού άλλαξε τη ζωή
 
Και μπορεί να πέταξε κυριολεκτικά στον αέρα 5.000 δολάρια, ωστόσο, όπως λέει, η απόφασή του ήταν σωστή γιατί εκείνη ακριβώς τη στιγμή κάτι άλλαξε μέσα του. «Τη στιγμή που έριξα το δαχτυλίδι, ένα μεγάλο βάρος έφυγε από πάνω μου», είπε στο αυστραλιανό δίκτυο. «Βρήκα, πραγματικά, τον εαυτό μου στη Σαντορίνη».

Τουρίστας τρώει μπρέτσελ στο Octoberfest
 
Πηγή: iefimerida.gr