Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα - Η απεργία φέρνει χάος

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα - Η απεργία φέρνει χάος

Η κίνηση σε δρόμους της Αθήνας είναι αυξημένη λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ

Με υπομονή καλούνται να οπλιστούν οι οδηγοί που κυκλοφορούν στην Αθήνα, καθώς στο «κόκκινο» είναι η κίνηση σε πολλούς δρόμους, λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ.

Ήδη στις 8:00 το πρωί, σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στην λεωφόρο Κηφισού, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις από την Ελλάδα

Αναλυτικά όσον αφορά την άνοδο το «Ποτάμι» (λεωφ. Κηφισού), ανασχέσεις παρατηρούνται από την αρχή σχεδόν στο Μοσχάτο και μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια με την εικόνα να γίνεται καλύτερη από την Αττική Οδό και μετά.

Στην κάθοδο της λΛεωφόρου Κηφισού, τα προβλήματα ξεκινούν από την Κηφισιά καθώς η κίνηση είναι πάρα πολύ αυξημένη μέχρι και τους Αγίους Αναργύρους. Από το σημείο αυτό και για κάποια χιλιόμετρα, κίνηση υπάρχει αλλά λιγότερο έντονη.

Προβλήματα παρατηρούνται όμως και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, με μποτιλιάρισμα από την Ηλιούπολη μέχρι και την Υμηττού, σύμφωνα με τη Google.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Συγγρού προς την Αθήνα με μποτιλιάρισμα από τη Νέα Σμύρνη μέχρι και τους στύλους του Ολυμπίου Διός.

Αυξημένη η κίνηση και στην Παραλιακή λεωφόρο, για τους οδηγούς που κινούνται προς τον Πειραιά.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κίνηση και στις κεντρικές λεωφόρους που συνδέουν τα Βόρεια Προάστια με το κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στη λεωφόρο Κηφισιάς κίνηση παρατηρείται στην κυρίως στην κάθοδο, από Μαρούσι μέχρι το «δαχτυλίδι» και τον κόμβο της Αττικής Οδού και στο ύψος του Ψυχικού μέχρι την Πανόρμου.

Στη λεωφόρο Μεσογείων, μποτιλιάρισμα παρατηρείται από την Αγία Παρασκευή και για όλη σχεδόν την απόσταση μέχρι τον σταθμό Εθνική Άμυνα.

Στο κέντρο της Αθήνας, τα σοβαρότερα κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ρεύμα ανόδου, ανά διαστήματα και κυρίως μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο και από τη Βασιλέως Γεωργίου μέχρι και μετά το Χίλτον.

Αυξημένη η κίνηση και στην άνοδο της Αλεξάνδρας, ενώ καλύτερη εικόνα παρουσιάζουν Σταδίου και Πανεπιστημίου.

Μποτιλιάρισμα, παρατηρείται τέλος και στην Πειραιώς, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η κίνηση στους δρόμους, στις 8:20, την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και εργατικά σωματεία. Δεν θα κινηθούν μετρό, ηλεκτρικός και προαστιακός, ενώ συγκεκριμένες ώρες θα λειτουργήσουν τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ.

Πηγή: Sputnik.gr