Επίσκεψη Πομπέο: Η πράκτορας ασφαλείας που έκλεψε την παράσταση (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Επίσκεψη Πομπέο: Η πράκτορας ασφαλείας που έκλεψε την παράσταση (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η νεαρή πράκτορας με αυστηρό ύφος δεν άφησε από τα μάτια της τον Μάικ Πομπέο

Κατά την άφιξη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο στο Μέγαρο Μαξίμου τα βλέμματα μαγνήτισε μια πράκτορας ασφαλείας, η οποία ήταν η σκιά του. Η νεαρή πράκτορας με αυστηρό ύφος δεν άφησε από τα μάτια της τον Μάικ Πομπέο, ενώ πίσω από τα γυαλιά ηλίου της έδειχνε ιδιαίτερα απόμακρη.
 
 
Tο κλίμα κατά την υποδοχή του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν ιδιαίτερα θερμό. Ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον κ. Πομπέο στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου όπου από τις κινήσεις τους φάνηκε να συζητούν για τις ομοιόχρωμες μπλε γραβάτες τους πριν μπουν στον προθάλαμο, όπου βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, οι υπουργοί Εξωτερικών, Άμυνας, μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας, ο Αμερικανός πρέσβης και μέλη της αμερικανικής αντιπροσωπείας.
 
praktoras2
 
 
Ακούστηκαν στις κάμερες να συζητούν για τον καιρό και το νέο μουσείο Γουλανδρή που εγκαινίασε πρόσφατα ο πρωθυπουργός.
 
praktoras4
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, πριν αρχίσουν οι συνομιλίες, χαμογελαστός κλείνοντας την ομιλία του, αναφέρθηκε στην ελληνοαμερικανική κοινότητα του Κάνσας, απ' όπου κατάγεται, λέγοντας πως «ευελπιστώ να τα πάμε καλά, διαφορετικά θα μου τα πουν».
 
prakt