Σοκάρει θύμα του «Δράκου» των call girls: «Με χτύπησε με τούβλο στο κεφάλι και με κούρεψε»

Σοκάρει θύμα του «Δράκου» των call girls: «Με χτύπησε με τούβλο στο κεφάλι και με κούρεψε»

Σοκάρουν τα στοιχεία σχετικά με τη δράση των δύο «Δράκων», οι οποίοι χτυπούσαν, βίαζαν και λήστευαν call girls.

Οι δύο Βούλγαροι προσέγγιζαν ιερόδουλες, έκλειναν ερωτικά ραντεβού και τις οδηγούσαν σε εγκαταλελειμμένους χώρους, όπου πριν είχε διαρρήξει ο ένας από αυτούς.

Ένας εκ των δύο «δράκων» είχε έξι ονόματα, Vasil, Ivanof, Borislanov, Velizar, Giorgi, Daniel και επώνυμο Vasilev ή Stoimenov, ή Georgiev ή Zahariev. Είχε φροντίσει, εξάλλου, στον λογαριασμό του στο Viber να βάλει μια φωτογραφία του, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί, που είχαν αναλάβει τις έρευνες, να τον εντοπίσουν, αξιοποιώντας τις περιγραφές των θυμάτων του.

Ο «Δράκος» των call girls είχε χαρακτηριστεί «επικίνδυνος για τον εαυτό του και για το περιβάλλον του» και για αυτό για τη σύλληψή του επιστρατεύτηκαν τέσσερις αξιωματικοί της ασφάλειας. Ο Velizar έμενε σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια, οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο και πρόσφατα είχε απολυθεί από τη φυλακή υπό όρους.

Ο συνεργός του, Toni Dimitrov, συνελήφθη σε διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου διέμενε με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, χωρίς η οικογένειά του να έχει καταλάβει τίποτα για τη δράση του.

Ανατριχίλα, προκαλούν τα λόγια ακόμη μιας γυναίκας, της Ιρίνα, που εργάζεται ως καμαριέρα σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Όπως λέει, μετά από δύο μήνες νοσηλείας, ο «Δράκος» την πλησίασε λίγο πριν μπει στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της και τη χτύπησε με ένα τούβλο στο κεφάλι! Στη συνέχεια, και ενώ η γυναίκα ήταν αναίσθητη, την κούρεψε, αλλά δεν θυμάται τίποτα άλλο...

Διαβάστε επίσης: Άνοιξαν 136 θέσεις εργασίας στον ΟΚΥπΥ - Δείτε μισθούς