Κώστας Βουτσάς: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του σπουδαίου ηθοποιού (video)

Κώστας Βουτσάς: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του σπουδαίου ηθοποιού (video)

O Κώστας Βουτσάς πέθανε μετά από 19 μέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν.

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του.

Η τελευταία του σύζυγος, Αλίκη Κατσαβού συντετριμμένη στο Happy Day αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του σπουδαίου και αγαπητού ηθοποιού Κώστα Βουτσά.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Ο λόγος που συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου είναι για να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κώστα, που έχει κάνει γενιές και γενιές να γελάνε. Ο Φοίβος είναι μαζί μου.»

Και τόνισε η Αλίκη Κατσαβού: «Διατήρησα την ελπίδα μου μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος, γιατί απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντας ήταν και τι μάχη έδωσε.».

Και αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά: «Αυτές τις μέρες μου έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή. Ήταν ένας τέλειος άνθρωπος.».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Ήταν νικητής. Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε. Τον αφορούσε να ζει, να δημιουργεί, να αγαπάει και να αγαπιέται. Δε συζητούσαμε ποτέ για αυτό το πράγμα. Όποιος τον ρώταγε τον χλεύαζε.

Αν δεν σε πειράζει, δεν έχω αντοχές μεγάλες και είναι ώρες κρίσιμες. Όταν θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες για την τελετή, να ξαναμιλήσουμε τότε».

ΠΗΓΗ Gossip-tv.gr