Έβρος - Βίντεο ντοκουμέντο: Πεδίο μάχης με συνεχείς απόπειρες εισβολής - Ρίχνουν χημικά οι Τούρκοι

Έβρος - Βίντεο ντοκουμέντο: Πεδίο μάχης με συνεχείς απόπειρες εισβολής - Ρίχνουν χημικά οι Τούρκοι

Εμπόλεμη ζώνη θυμίζουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα για 8η μέρα καθώς χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες επιχειρούν να εισέλθουν στην Ελλάδα - «Βρώμικος» ο ρόλος των Τούρκων που εφοδιάζουν συνεχώς με πολεμοφόδια τους μετανάστες και ρίχνουν χημικά - Η δημοσιογράφος Νεφέλη Σκαρλίδου βρίσκεται στον Έβρο και μεταδίδει για το Newsbomb.gr όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στον Έβρο με χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες να πολιορκούν τα σύνορα βοηθούμενοι από του Τούρκους.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομία συνεχίζουν να φρουρούν τα σύνορα και να σταματούν τις απόπειρες μεταναστών να μπουν στο ελληνικό έδαφος, ενώ συλλαμβάνουν όσους τελικά βρίσκουν πέρασμα και εισέρχονται στη χώρα μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο χθες εμποδίστηκαν 2.867 απόπειρες παράνομης εισόδου στην Ελλάδα.

Στη συγκλονιστική φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω και που εξασφάλισε αποκλειστικά η δημοσιογράφος του Newsbomb.gr Νεφέλη Σκαρλίδου, φαίνεται ξεκάθαρα τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον Έβρο.

Δείτε το στιγμιότυπο από την θερμική κάμερα:

 βίντεο που έρχονται από το «πεδίο μάχης» στις Καστανιές είναι χαρακτηριστικό και δείχνει τους Τούρκους να ρίχνουν χημικά προς τους Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr