Νέα μαρτυρία για την επίθεση με βιτριόλι: Γυναίκα κυκλοφορούσε στο σημείο για πέντε μέρες

Νέα μαρτυρία για την επίθεση με βιτριόλι: Γυναίκα κυκλοφορούσε στο σημείο για πέντε μέρες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, με έναν πρώην αστυνομικό και ιδιοκτήτη καφετέριας στην περιοχή να καταθέτει μια σημαντική μαρτυρία.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο συνταξιούχος αστυνομικός στην πρωινή εκπομπή του Ant1, μια γυναίκα κυκλοφορούσε στο σημείο επί πέντε ημέρες πριν από την επίθεση και παρατηρούσε το χώρο μπροστά από την εταιρεία, όπου η άτυχη Ιωάννα δέχθηκε το καυστικό υγρό.

«Επί πέντε ημέρες περνούσε μπροστά από την καφετέρια γύρω στις 9:00 το πρωί. Μία ημέρα πριν την επίθεση βρισκόταν στην εκκλησία και κοιτούσε προς το κτίριο που έγινε η επίθεση. Είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε σκούφο και μαύρα ρούχα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά την επίθεση η μυστηριώδης αυτή γυναίκα δεν εμφανίστηκε ξανά, σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο οποίος όπως ξεκαθάρισε, δεν έχει καταθέσει στην Αστυνομία. Τόνισε δε ότι βρέθηκε στο σημείο ένα γάντι και μία μάσκα, στοιχεία τα οποία δεν πήραν οι Αρχές.

Στο επίκεντρο δύο γυναίκες από το οικογενειακό περιβάλλον της 34χρονης

Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε το Mega, η αστυνομία εστιάζει σε δύο γυναίκες από το οικογενειακό περιβάλλον της Ιωάννας, εξετάζοντας το άλλοθί τους για την ώρα της επίθεσης.

Μάλιστα, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει και ηθικός αυτουργός στην υπόθεση, πλην της μαυροντυμένης γυναίκας που είναι η φυσικός αυτουργός.

 

 

Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προχωρά, καθώς δύο εταιρείες έχουν ήδη δώσει τα αποτελέσματα, ενώ μία τρίτη αναμένεται να πράξει το αντίστοιχο σήμερα, Τετάρτη.

Όταν, πλέον, οι Αρχές θα έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία, θα ξεκινήσει η διαδικασία της ανάλυσής τους, ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα και να προχωρήσει η έρευνα.

Οι Αρχές ελπίζουν να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την επίθεση.