Αρπαγή Μαρκέλλας: Αίτημα για μεταγωγή της 33χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού

Αρπαγή Μαρκέλλας: Αίτημα για μεταγωγή της 33χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού

Τη μεταγωγή της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη, από τις φυλακές Θηβών στις φυλακές Κορυδαλλού, αιτείται ο συνήγορός της, Βασίλης Νουλέζας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στις φυλακές Θηβών κρατούνται γυναίκες για σοβαρά αδικήματα και για αυτό τον λόγο η πελάτισσά του κινδυνεύει.

 

«Στην Θήβα κρατούνται κατάδικες για ανθρωποκτονίες και άλλα βαριά ποινικά αδικήματα. Θα κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητά της» αναφέρει ειδικότερα ο κ. Νουλέζας σε ανάρτησή του στο Facebook.

 

 

 

 

 

Την ίδια ώρα, η 10χρονη μαζί με τον 6χρονο αδερφό της διαμένουν σε κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων.

«Αν υπάρχει παιδική πορνογραφία, θα παραιτηθώ»

Στα σενάρια περί κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας γύρω από την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας, ο συνήγορος της 33χρονης κατηγορούμενης απάντησε με παραίτηση.

 

Ειδικότερα, ο Βασίλης Νουλέζας δήλωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί αν αποδειχθεί πως υπάρχει, πίσω από την 33χρονη και την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης, κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

 

Ο ίδιος επεσήμανε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 πως «Όσον αφορά το κινητό και τον σκληρό δίσκο από το λάπτοπ που κατέστρεψε, το έκανε για να αποτρέψει την σύλληψή της και να πάει στην Θεσσαλονίκη και να παραδοθεί, αλλά και γιατί ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους είχε συνευρεθεί ερωτικά και δεν ήθελε να τους εκθέσει, αλλά και ιδιωτικές φωτογραφίες της. Όχι γιατί θέλει να συγκαλύψει κάποιους. Αν αποδειχθεί ότι πίσω από την κατηγορούμενη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων ή οτιδήποτε άλλο και έχουμε να κάνουμε με μία βαρύτερη περίπτωση, θα παραιτηθώ της υπερασπίσεως». 

«Πάσχει από κατάθλιψη»

Ο δικηγόρος της 33χρονης είπε ότι η γυναίκα εκδιδόταν όχι από επιλογή, αλλά επειδή την «ανάγκαζε ο πρώην σύζυγός της».

 

«Η εντολέας μου εξαναγκαζόταν να εκδίδεται από τον πρώην σύντροφό της. Δεν το έκανε από οικονομική ανάγκη. Από τον Φεβρουάριο έχασε την επιμέλεια του παιδιού της την οποία πήρε ο πρώην σύζυγός της. Έχει χρόνια κατάθλιψη. Παίρνει σκληρά ναρκωτικά και ζάναξ», είπε ο Βασίλης Νουλέζας.

 

Όσον αφορά στην απαγωγή, ο δικηγόρος ανέφερε πως η κατηγορούμενη την ημέρα του συμβάντος, πήγε εκεί για να την συναντήσει για λίγο και στη συνέχεια περπάτησαν και πήγαν σπίτι της όπου «της έδωσε να φάει και να πιει πορτοκαλάδα».