Ζάκυνθος: Ο σύζυγος της δολοφονημένης 37χρονης «σπάει» τη σιωπή του

Ζάκυνθος: Ο σύζυγος της δολοφονημένης 37χρονης «σπάει» τη σιωπή του

Ο σύζυγος της Χριστίνας, η οποία δολοφονήθηκε σε ενέδρα στη Ζάκυνθο πριν από λίγες εβδομάδες, κλήθηκε να καταθέσει στην Ασφάλεια Ζακύνθου.

Η νέα κατάθεση του συζύγου της άτυχης 37χρονης, εκτιμάται πως θα βοηθήσει τους αστυνομικού να «σημαδέψουν» τόσο τους φυσικούς όσο και τους ηθικούς αυτουργούς που οδήγησαν στον θάνατο τη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, σημειώνει το Star.

Ο Ντίμης, είναι πεπεισμένος ότι ξέρει ποιος είναι ο οδηγός της μηχανής, ο ένας από τους δύο εκτελεστές που εκμεταλλεύτηκαν τις χαλαρές κινήσεις του ίδιου και της 37χρονης και τους έστησαν ενέδρα θανάτου μέρα μεσημέρι στην περιοχή του Άγιου Σώστη πριν ένα μήνα.

Από την πρώτη στιγμή ο 53χρονος ισχυρίζεται ότι στόχος ήταν ο ίδιος. Ότι υπήρχε πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου για εκείνον με εντολή να τον σβήσουν από τον χάρτη. Όμως οι εκτελεστές δολοφονήσαν τη Χριστίνα του.

Οι Αρχές από τις πρώτες μέρες των ερευνών είχαν εντοπίσει ένα 10μετρο σκάφος το οποίο δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησαν οι δράστες για να φτάσουν από την Κυλλήνη στη Ζάκυνθο και να διαφύγουν -πιθανότατα- με τον ίδιο τρόπο.

Οι έρευνες στο νησί συνεχίζονται και ο κλοιός φαίνεται να σφίγγει για τους αδίστακτους δολοφόνους.

Το χρονικό της δολοφονίας

Οι δράστες που σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, έδωσαν στο θύμα την εντύπωση πως πρόκειται για αστυνομικούς και στη συνέχεια πυροβόλησαν εν ψυχρώ το ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή.

Όταν είδαν την μοτοσικλέτα του 53χρονου φαίνεται να του έκαναν σήμα να σταματήσει και όταν αυτός επιβράδυνε την μηχανή, τότε οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους, σκοτώνοντας επιτόπου την 37χρονη γυναίκα του.

Ο άνδρας της, αν και δέχθηκε απανωτά χτυπήματα από σφαίρες στο σώμα του, επέζησε από την ενέδρα θανάτου, καθώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. O ίδιος κατάφερε και έτρεξε τραυματισμένος έως το σπίτι ενός φίλου του στην ίδια περιοχή όπου κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο 53χρονος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς είχε σφηνωθεί μία σφαίρα στο σαγόνι του, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.