Μουζάκι: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στην Καρδίτσα

Μουζάκι: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στην Καρδίτσα

Κακοκαιρία «Ιανός»: Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης (24/09), στην Καρδίτσα.

Μέλος σώματος που ανήκει σε γυναίκα, εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμερα, κάτω από λάσπες και φερτά υλικά στον Πάμισο ποταμό και συγκεκριμένα κοντά στη γέφυρα Μαγουλίτσας.

Οι έρευνες για την 43χρονη φαρμακοποιό, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή (18/09) όταν η κακοκαιρία «Ιανός» έπληττε την Καρδίτσα, συνεχίζονται για έκτη ημέρα σήμερα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου εντοπίστηκε 15 χλμ. μακριά από το σημείο όπου επικεντρώνονται οι έρευνες, ανθρώπινο πόδι που ανήκει σε γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της 43χρονης στον Πάμισο ποταμό.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως, παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμα αναγνώριση από τους οικείους της, από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι πυροσβέστες το πτώμα φαίνεται ότι ανήκει στην φαρμακοποιό που αναζητούνταν όλο αυτόν τον καιρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι -όπως μετέδωσε το Open TV- το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες αλλά δεν είχε εντοπιστεί κάτι.

Δείτε την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

Σορός γυναίκας #ανασύρθηκε από τις όχθες του ποταμού Πάμισου, πλησίον της γέφυρας που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα του δήμου Μουζακίου Καρδίτσας.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 24, 2020