Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Αγωνία για τον 25χρονο που νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Αγωνία για τον 25χρονο που νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Ώρες αγωνίας για τον 25χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Τήνο στην Αθήνα, το Σάββατο, έχοντας διαγνωσθεί με κορονοϊό.

Σταθερή χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς η κατάσταση του 25χρονου που μεταφέρθηκε το Σάββατο με αεροδιακομιδή από την Τήνο στην Αθήνα, έχοντας διαγνωσθεί με κορονοϊό.

Όπως μετέδωσε ο Alpha o νεαρός παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου της Βούλας, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη θεία του η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί.

Στο «κόκκινο» τα κρούσματα στην Αττική

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 269 νέα κρούσματα του κορονοϊού την Δευτέρα. Από τα 257 εγχώρια κρούσματα, τα 23 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 11 συνδέονται με δράση τυχαίας δειγματοληψίας του ΕΟΔΥ στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικότερα πού εντοπίζονται τα νέα κρούσματα την Δευτέρα:

11 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας1 εισαγόμενο κρούσμα που προσήλθε αυτοβούλως για έλεγχο197 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 10 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 7 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας4 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης
1 κρούσμα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, συνδεόμενο με γνωστή συρροή1 κρούσμα στην Π.Ε. Αργολίδας1 κρούσμα στην Π.Ε. Βοιωτίας, συνδεόμενο με γνωστή συρροή2 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας2 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας3 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή1 κρούσμα στην Π.Ε. Θήρας12 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 7 συνδέονται με γνωστή συρροή1 κρούσμα στην Π.Ε. Καρδίτσας1 κρούσμα στην Π.Ε. Καστοριάς5 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης3 κρούσματα από Π.Ε. Λάρισας , εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή1 κρούσμα από Π.Ε. Λέσβου, συνδεόμενο με γνωστή συρροή1 κρούσμα στην Π.Ε. Πάρου1 κρούσμα στην Π.Ε. Πρέβεζας1 κρούσμα στην Π.Ε. Φλώρινας2 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή2 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας15 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.