Δυο νεκροί από το μακελειό στη Νέα Σμύρνη - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για τα ναρκωτικά

Δυο νεκροί από το μακελειό στη Νέα Σμύρνη - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για τα ναρκωτικά

Ανταλλαγή πυροβολισμών με δυο νεκρούς και δυο τραυματίες το απόγευμα της Δευτέρας (11.01) στην Πλατεία Αγίου Σώστη στη Νέα Σμύρνη.

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας (11.01) στην Πλατεία Αγίου Σώστη στη Νέα Σμύρνη, πλησίον της Λεωφόρου Συγγρού. Οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν προκάλεσαν τον τρόμο των πολιτών που κάλεσαν εσπευσμένα την Άμεση Δράση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την άγρια συμπλοκή έπεσαν νεκροί δυο άνδρες αλβανικής καταγωγής, ενώ υπάρχουν ακόμα δυο τραυματίες. Οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί ήταν ένα ξεκαθαρίσμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων που εμπλέκονται με ναρκωτικά, καθώς το σημείο είναι γνωστό «στέκι» ανταλλαγής ουσιών.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός και μεγάλη κινητοποίηση για το συγκεκριμένο περιστατικό που έρχεται σαν συνέχεια κι άλλων ενεργειών που έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο

Το Newsbomb.gr έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά την αιματηρή συμπλοκή. Οι περιοίκοι ήταν εμφανώς τρομοκρατημένοι, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έτσι ώστε να διαλευκάνουν την υπόθεση.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr