Νέο ρεκόρ για την ταινία «Star Wars» την ημέρα των Χριστουγέννων!

Νέο ρεκόρ για την ταινία «Star Wars» την ημέρα των Χριστουγέννων!

Η επιτυχία που έχει γνωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής του στις μεγάλες αίθουσες, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ και συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα μία ξέφρενη πορεία επιτυχίας.

Το έβδομο επεισόδιο «Star Wars» έχει σαρώσει στην κυριολεξία, κατακτώντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο.

Έτσι, ενώ οι δύο πρώτες μέρες προβολής του στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αφού η ταινία έκανε εισπράξεις 130 εκατομμύρια δολάρια -ξεπερνώντας έτσι την ταινία Harry Potter που κατείχε τα πρωτεία- κατέκτησε ακόμα ένα ρεκόρ, ανήμερα των Χριστουγέννων, κάνοντας εισπράξεις στην Αμερική, που άγγιξαν τα 49,3 εκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Sherlock Holmes, που είχε αγγίξει τα 25 εκατομμύρια δολάρια τη μέρα εκείνη.

Η τρελή επιτυχία της ταινίας και η φρενίτιδα που έχει προκληθεί παγκοσμίως, οδήγησαν τους ιθύνοντες της Disneyland στην Καλιφόρνια, στην απόφαση να επεκτείνουν το πάρκο, με θέμα -τι άλλο φυσικά- το Star Wars! Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο και πολύ σύντομα οι επισκέπτες της Disneyland θα μπορούν να παίξουν παιχνίδια βασισμένα στην ταινία, να αγοράσουν αναμνηστικά αλλά και να γνωρίσουν τους χαρακτήρες της. Απανταχού φανατικοί του Star Wars, ετοιμάστε τις βαλίτσες σας!