Τζιχαντιστές απειλούν Κάμερον και εκτελούν Βρετανούς «κατασκόπους»! (photos/video)

Τζιχαντιστές απειλούν Κάμερον και εκτελούν Βρετανούς «κατασκόπους»! (photos/video)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Οι τζιχαντιστές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο φρικιαστικό βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι εκτελέσεις πέντε Βρετανών «κατασκόπων»

Το βίντεο, το οποίο φαίνεται να τραβήχτηκε στη Ράκα της Συρίας, οι τζιχαντιστές εξαπολύουν απειλές κατά του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, για τη βρετανική εκστρατεία του στη Συρία, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι πέντε Βρετανοί κρατούμενοι των μαχητών της ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης απεικονίζονται να φορούν πορτοκαλί στολές, όπως εκείνες του κρατουμένων του Γκουαντάναμο, και «ομολογούν» στην κάμερα ότι είναι «κατάσκοποι» της βρετανικής κυβέρνησης.

Δέκα λεπτά αργότερα, οι πέντε άντρες γονατίζουν και οι εκτελεστές παίρνουν θέσεις πίσω τους, ενώ ένας τζιχαντιστής μιλά στην αγγλική γλώσσα και λέει ότι η Βρετανία «εγκατέλειψε» τους ανθρώπους αυτούς.

«Αυτό είναι ένα μήνυμα για τον ανόητο Ντέιβιντ Κάμερον, τον σκλάβο του Λευκού Οίκου», λέει στη συνέχεια ο μασκοφόρος τζιχαντιστής, απειλώντας τον Βρετανό πρωθυπουργό πως τα παιδιά του θα πληρώσουν πολύ ακριβά τις αμαρτίες του.

Πηγή: Newsbomb.gr