Δείτε πόσα χρόνια άντεξε γεύμα fast food χωρίς να αλλοιωθεί! (photo)

Δείτε πόσα χρόνια άντεξε γεύμα fast food χωρίς να αλλοιωθεί! (photo)

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται (τουλάχιστον) να πλησιάζει στη φυσιολογική εικόνα ενός γεύματος από γνωστή αλυσίδα fast food, καθώς τίποτα δεν μαρτυρά την πραγματική ηλικία του.

Αν ωστόσο κοιτάξει κανείς προσεκτικότερα τη συσκευασία, ίσως και να μην ξαναπεράσει ούτε... απ΄ έξω από παρόμοιο ταχυφαγείο, εκτιμώντας όσο ποτέ άλλοτε το φαγητό της μαμάς!

Γιατί η φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook η Jennifer Lovdahl, μια χειροπρακτικός από την Αλάσκα, προκάλεσε πανικό στους χρήστες του διαδικτύου αφού η ημερομηνία αγοράς του γεύματος δεν είναι η χθεσινή 8η Ιανουαρίου, αλλά αυτή πριν από έξι ολόκληρα χρόνια!

geuma fast food agora

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Αμερικανίδας, αλλά και τη φωτογραφία – ντοκουμέντο το φαγητό έχει διατηρηθεί αναλλοίωτο μέχρι σήμερα, χωρίς το παραμικρό ίχνος σήψης, αφού ο χρόνος πέρασε - όχι ως απλός φίλος του, αλλά ως κολλητός που θα ζήλευαν όλες οι γυναίκες - και δεν το ακούμπησε!

«Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που αγόρασα αυτό το γεύμα», έγραψε στην ανάρτησή της η 33χρονη, εξηγώντας ότι κράτησε όλο αυτό το διάστημα το γεύμα στο γραφείο της, χωρίς αυτό να χαλάσει, ως «ένα πείραμα προκειμένου να αποδείξει πόσο ανθυγιεινό είναι το junk food».

«Μυρίζει μόνο σαν χαρτόνι», συμπλήρωσε επίσης, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, ιδιαίτερα στους γονείς, για το φαγητό με το οποίο μεγαλώνουν τα παιδία τους.

«Υπάρχουν τόσες πολλές χημικές ουσίες σε αυτό το φαγητό. Προτιμήστε πραγματικό φαγητό! Μήλα, μπανάνες, καρότα, σέλινο, αυτά είναι αληθινό fast food», καταλήγει...

Δείτε το σχόλιο της Αμερικανίδας στο newsbomb.gr