Σουμάχερ: Στο πλευρό του ένα ρομπότ!

Σουμάχερ: Στο πλευρό του ένα ρομπότ!

Ο Μίκαελ Σουμάχερ μένει καθηλωμένος από τον Δεκέμβριο του 2013 εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού ατυχήματος στις γαλλικές Άλπεις. Θεράποντες ιατροί, στέλνουν τώρα κάποια αισιόδοξα μηνύματα...

Γιατροί από τη νευρολογική πτέρυγα του Νοσοκομείου της Λωζάνης οι οποίοι έχουν αναλάβει την θεραπεία του συγκλονιστικού αυτού πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, σύμφωνα με το Paris Match, εκτιμούν πως η κατάστασή του βελτιώνεται αισθητά.

«Έχουμε να κάνουμε με έναν μεγάλο πρωταθλητή σε επίπεδο συγκέντρωσης και απομνημόνευσης. Αυτό μεταφράζεται σήμερα σε επιθυμία. Είναι εντυπωσιακό να το παρατηρείς», υποστηρίζει ένας από τους θεράποντες ιατρούς.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει και ένας συναθλητής του Σουμάχερ στο Paris Match, «ο Μίκαελ δεν έχει παραλύσει, δεν έχει χάσει στην κινητικότητα του. Δεν θα είναι ανάπηρος σε ένα καροτσάκι. Όμως πρέπει να παραμείνουμε επιφυλακτικοί. Τώρα με τι ταχύτητα θα ανακάμψει; Αυτό κινδυνεύει να είναι χρονοβόρο. Όμως ο Μίκαελ ήταν πάντα εκτός πλαισίου γιατί να μην είναι για ακόμη μια φορά;»

Το Γαλλικό περιοδικό αναφέρει πως για την αποκατάστασή του διάσημου πρωταθλητή, έχει επιστρατευθεί και ένα ρομπότ που θα διεγείρει και θα κρατά το σώμα του σε όρθια θέση. Ωστόσο, η αποκατάσταση της υγείας του διόλου εύκολη υπόθεση είναι. Μπορεί να χρειαστούν ακόμη και δύο χρόνια ώστε να επανέλθει ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Πηγήnewsbomb.gr